Pomorsko polje

Alternativna imena:

NavyField online - ovo je masivno multiplayer online igre. Igranja ćete dobiti za vrijeme Drugog svjetskog rata, gdje ćete morati boriti neprijateljske flote.

Morate odabrati naredbu flote koja zemlja - Sjedinjene Države, Njemačka, Japan, Francuska, Italija i SSSR.

NavyField možete preuzeti na službenim stranicama igre besplatno.

NavyField registracija ne uzima puno vremena, trebat će vam:

1. posjetite službene stranice igre;

2. Napravite svoj račun;

3. unesite svoje korisničko ime izmislili;

4. unesite lozinku skovao;

5. unesite svoju e-mail adresu.

Onda možete početi igru, za to na početnoj stranici, unesite svoje korisničko ime (ID) i lozinku (password).

Na početku igre vam se daje mogućnost da izabere jedan od načina igre, to će ovisiti o izboru broda i borbu sama. Vi ćete biti u mogućnosti da se bore kao fregate i podmornicu. Borba se može dogoditi u različito doba dana. I također imate mogućnost izbora za hvatanje neprijatelja luku, gdje će morati odlučiti kako bi zaštitili svoju luku ili luke za napad neprijatelja. Bez obzira na odabir načina rada bodova za borbu računa kao svakog igrača pojedinačno, i svaku momčad u cjelini. Pobjednik je ekipa koja je najviše štete neprijatelju ili potpuno razbio njegov flote.

NavyField možete igrati kao sami ili zajedno sa svojim prijateljima, možete napraviti svoj vlastiti klan i napada protivnike.

Za poraz svoje neprijatelje morate imati ne samo dobar vozni park, ali isto tako znam osnovne komponente njegovog srca.

• motor;

• FCS;

• oklop;

• oružje;

• streljivo;

• torpedo;

• zrakoplovi za mornaricu.

Motor - postoje mnoge vrste u mornarici, ali odabir motora ovisi o vašem stilu igre, uvijek morate zamijeniti motor na čamcu.

FCS - drugo, važan sastavni dio vašeg plovila zahvaljujući FCS možete koristiti oružje na brodu, svaka vrsta ima svoje FCS značajke i karakteristike, te je pogodan za različite klase brodova.

Armor - potreba da se spriječi napade na tijelu svog broda, oklop može pružiti sigurnost kao i na palubi, a brod u cjelini.

Oružje - važan dio svakog vozila bez oružja ne bi mogao sudjelovati u borbi protiv B, postoje tri vrste oružja: normalno (pištolj), međugradske oružje za borbene zrakoplove.

Streljiva - uglavnom školjke na pištolju, oni dolaze u četiri vrste, ovisno o vrsti trgovačke brodove.

Torpedo cijevi - možete opremiti svoj brod more moje, torpeda različite postavke.

Zrakoplova - četiri vrste zrakoplova za ratne mornarice, oni su dizajnirani za različite svrhe, ili odvratiti protivnik bomba svoj vozni park, ali ne smijemo zaboraviti da je količina goriva nisu neograničene.

NavyField online je pun raznih karata, koje će se razlikovati ovisno o tome tko se borite.

Game NavyField vas uroniti u svijet stvarnih bitaka Drugog svjetskog rata, a vi ćete biti u mogućnosti promijeniti tijek povijesti.

 

Igra je također