Overlord Felovship od - zla

Alternativna imena: Družina - Evil Overlord

igre Overlord Fellowship zla: zlo vraća.

10.000.020. 10. 2015 napustio igru ​​Overlord zajedništvo zlo u žanru uloga igranje blockbuster, postaje produžetak prethodnih dijelova. Razvojni Codemasters je rekao da ovu vrstu eksperimenta za povratak na klasične podrijetlu gaming tehnologije.  

Igrači vidjeti situaciju iz zraka, a ne na uvid šireg područja djelovanja. Možete staviti jednu kampanju ili surađuju s četiri prijatelja za donošenje joint. Razviti osnovne igračku za najpopularnije platforme:

 • Xbox One
 • Microsoft Windows
 • PlayStation 4

Mnogie koji je uspio vladar Fellowship of Evil preuzimanje i isprobati, izražena različita mišljenja, a nisu svi bili zadovoljni. Uzimajući na znanje tvrdnju, autori obećavaju da kasnije puštanje ažuriranu verziju koja će biti ispravljen u krivo vrijeme.

 

 

– Vaša uloga je nedvosmislena istina zla!

Ako ste navikli birati između oklopa i blistavim u sjaju vitezova i njihovih protivnika – vitezova previše, ali nije tako blistava, programeri ovom zabavna odlučio sve za vas, ostavljajući samo kontrolirati sile zla. I to neće miješati, to je pogled od mršavih gremlina s pohlepnim očima. To su ti ljepote i morate upravljati, ako ste preuzeli Overlord Fellowship Zla.

U prethodnom dijelu gremlina (oni ruke) su izgubili gospodara – Gospodar Tame, i oživjeti nedostaje sposobnosti. Oni su dugo patili nasilničkog ponašanja, gledajući sretne lica seljaka, zelen livade i mirisnim cvijećem lepet leptira. Dugo se kao bogohuljenje ne može tolerirati tamnu dušu, i plemena Gremlins otišli u špilju, on je pronašao knjigu starih uroka  . nazivaju četiri sluge tame.

Uskrsli demoni biti neugodan posao – uništiti čovjek je stvoren da bi svijet kaosa, usaditi strah u dušama ljudi. Tek nakon svih priprema opet možete pokušati uskrsnuti Gospodara Tame, ali za sada molimo dobrodošli četiri čudovišta:

 • Vsesilnaya Necromancer jednom krivo održan ritual i to je bio pregorio na komadiće, ali sada je ponovno u poslovanju;
 • Ustrashayuschy snažan ratnik u njegovo vrijeme nije uspio napad na kamene trolovi, i umro, ali je sada natrag;
 • Zlobny patuljak je ubio član Bratstva zla;
 • Temny patuljak je udario – patuljak svoje najviše neumoljiv neprijatelj.

dodijeljen svakom liku svoju ulogu u novoj povijesti Overlord Fellowship Zla na računalu. Oni napadaju u frontalnom napadu, rade iz daljine, koristiti magiju i oslabiti neprijatelja. Da su postali jači, moramo razviti svoje vještine slanjem u borbi koja će biti dovoljno. Uskoro će biti moguće nadopuniti svoje talente s dodatnim vještinama za opremanje različitih oružja i opreme.

U usporedbi s prethodnim Overlord neprijatelja dijelova, vidimo razlike u principima vojne akcije – smo naglasak stavili na masu zavarushku sada junaci dobio svoje gremlini Mignon s osobnim skup osobina koje može pumpe.

Ostao

i crni humor koji toliko impresioniran igrače,  , te ih naoružan, zajedno s oružjem, možete ići na selo kako bi sudjelovali u pljački, uništavanje domova, uništavanje goveda i porobljavanja ljudi. Neka netko i vjeruje da projekt Overlord je malo seljački, u dinamici nesreću i nije odbijaju.

Minimalni zahtjevi sustava

 • OS: 64 bita / Windows 7 (i gore)
 • Pamyat 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i3 serija / AMD FX Series (bolje)
 • Video: AMD HD4850 ​​/ Nvidia GTS250 (bolje)
 • Mesto disku: 5 Gb
 • DirectX: 9. 0s
 

Igra je također