Fantomers

Alternativna imena: Fantomers

Igra Phantomers preživjeti i spasiti svijet.

Novaya multiplayer online igra Phantomers gamenet pružiti priliku za sve ljubitelje vojnih bitaka sudjelovati u borbi za spas poznatog svjetskog poretka. Igra je priča govori o porijeklu tajna organizacija Knosis ticala terorističkih grupa proširila diljem svijeta. Čelnici udruga traže kroz vojni udari postaviti svoj vlastiti red i preuzeti vlast u svijetu. Ujedinjeni narodi kroz svoju vlastitu inteligenciju zavoda postaviti privatne vojne tvrtke Phantomers, koji uključuje volontere i redovite postrojbe iz cijelog svijeta. Svrha međuetničkog vojske je uništiti sve članove Knosisa i njihove vođe.

Igrok ulaska u vojsku pod okriljem UN-a, postaje jedan od ljudi koji su dali naloge odozgo, neophodno je da se nosi sa zadatkom da počistiti područja od terorista u različitim zemljama. Ova prva osoba pucač će dati osjećaj stvarnog prisustva na bojnom polju, gdje su vojnici opremljen i naoružan do zuba najnovijom tehnologijom, u neposrednoj blizini metaka lete, ali zbog mjesta gdje kutu može letjeti u borbi protiv neprijatelja neradnik ili break mina eksplozije od koje se može napraviti velika rupa u zidu. Posebni postupci se provode u cijelom svijetu, igrači će doći do džungle i pustinje, oni će morati gaziti kroz divlje šume i da se bore na ulicama. Lokacije su puni ne samo dobro naoružanih neprijateljskih boraca, vojnici posvuda očekuju opasne zamke i vješto planirano sabotaže.

Poprobovat sebe kao dobro obučeni profesionalni vojnik može biti samo ako Phantomers preuzeti kao klijent igre, to je izvrsna kvaliteta grafike, realistični likovi koji djeluju kao pravi ljudi, puno modernih oružja i opreme boraca. Glazbena pratnja i zvučne efekte stvoriti jedinstvenu atmosferu i iluziju da ste na pravom bojnom polju.

Obzor igre Phantomers.

Skachat Fantomers igra može biti na gotovo bilo osobno računalo, budući da ne zahtijeva nikakve posebne zahtjeve sustava u iznosu od memorije i slobodnog prostora na tvrdom disku, radi čak i sa starijim verzijama sustava Windows XP. Uzimajući u igri za prvi put, korisnik dobiva upoznati sa svojim prvi znak, ime mu je njegov nadimak. Što se tiče novajlija Nickname dobro naoružani, on je u arsenalu pištolja, strojnica i snajpera, ne razmišlja o taktički nož. Nakon toga, nakon što je stekao borbeno iskustvo, igrači će se otvoriti i ostali borci:

  • Viktoriya, ona je mlada djevojka iz Rusije, volonter u svom opremom uključuje zaštitnu neradnik;
  • Molot borac iz SAD-a, korištenje touch-minutnog svoju korist;
  • Voron, plaćenici iz Alžira, izdao subverzivne neradnik;
  • Chernaya mačka, specijalni agent porijeklom iz Indonezije, sigurnost kupole rukama;
  • Bishop, Europljani iz Nizozemske, profesionalni vojnik NATO-a, majstorski koristi bacač granata.

Phantomers igra u kojoj tretman koji nije manje raznolika nego mjesto i vojnika, svih šest od njih - bitka za sebe omogućuje nam da razviju osobne kvalitete za pobjedu u načinu rada koji želite poslati na svjetlo određeni broj neprijatelja. Team Deathmatch vam omogućuje da se bore sa skupinom drugih igrača sjedi ispred monitora. Podrivanje jednoj od vrsta borbe, igrači se bore jedni druge, svrha jedne grupe potkopati položaj neprijatelja, a drugi kako bi zaštitili svoju bazu. Ostatak modova također podržavaju interakciju između igrača, u kojoj je pobjednički tim preživjelih.

 

Igra je također