PlayerUnknown's Battlegrounds

Alternativna imena:

Basirano u ožujku 2017., igrač Battlefields igrača PlayerUnknown nadmašio je sve zapise o prodaji. Razvijena od strane korejske tvrtke Bluehole za takve platforme:

  • Windows
  • Xbox One
  • PlayStation 4

Projekt je nastao zahvaljujući Brendan Green, koji je došao u igri"Battle Royale". Sve je počelo kada je radio u drugim tvrtkama na različitim projektima. Vidjevši uspjeh tehnologije koju je prijavio, Brendan je odlučio da je vrijeme za solo nastup. Njegova igra, ovo je igrač multiplayer, realni simulator za preživljavanje, gdje se svi bore za sva raspoloživa sredstva.

Posjetiti po svaku cijenu.

Play igra BattleUniverse's Battlegrounds mogu istodobno tisuće igrača koji sudjeluju u pojedinačnom ili timskom modu. Scenarij od samo stotinu sudionika baca se na pustinjski otok u različitim dijelovima. Sudionici nemaju ništa za pomoć u ostvarenju misije, ali sve te stvari moraju biti na otoku i trebale bi ih pronaći.

Shield je jednostavan, ali nije tako lako obaviti zadatak, jer samo jedan preživjeli ili skupina u slučaju timske igre mogu postati pobjednik. Morate pronaći setove za prvu pomoć, oružje, samo stvari koje mogu biti korisne.

Ali ovo ne bi trebalo uplašiti one koji žele preuzeti Battlefields igrača u igri Unknown. Ovdje je sve važno, sposobnost maskiranja na tlu i sposobnost promjene dislokacije i viziranja.

Armi, oprema i strojevi. No, stroj može biti pričvršćen na mnoge korisne stvari iz super-ciljeva i proširenih trgovina u sustav gašenja požara. Izbor arsenala puškom je otprilike sljedeći:

No osim vatrenog oružja, ima hladno oružje, a ako nije blizu, čak i tava i poker. Dostupne su i druge odjeće, tako da možete prerušiti se s ukusom.

Nastavljanjem u igri BattleUniversi u igri PlayerUnknown, bit će vrijeme za upoznavanje s izborom vozila. S oštrim zaokretom mogu se prevrnuti, a također i iznenaditi pokreti pod vodom.

To je bilo prepoznato o zonama u igralištima PlayerUnknown. Nakon što sletite na otok, vidjet ćete se na karti s tri područja. Tvoj je zadatak ostati u bijeloj zoni, eliminirajući suparnike iz njega. Oko bijelog označenog plavog teritorija. Ovo je zona otuđenja, gdje sudionik tijekom vremena povremeno prima štetu, što potiče na djelovanje. Putujte po teritoriju po želji, ali ostanite živi.

 

Igra je također