Portal 2

Alternativna imena: Portal 2

Game Portal 2 - dostojan nastavak velikog projekta. Ovaj projekt je napravljen u žanru izvorne slagalice, preuzet iz prvog lica. Prvi dio igre je izašao još 2007 i odmah postao miljenik mnogih igrača. Već u 2010, programeri su najavili izlazak nastavku, a početkom 2011 već održao svoju službenu prezentaciju. U nastavku projekta razvija prethodno proglasio gameplay. Tijekom igre ćete morati riješiti razne zagonetke, koje su izgrađene na iskorištavanju posebnim uređajem koji može stvoriti portalima, ili, da se govori više jednostavno, odmah prenosi ljude s jednog mjesta na drugo.

Portal 2 PC ponosi time što kooperativni mod u kojem će misija biti prevladati zajedno. Glavni igra događa se neko vrijeme nakon djelovanja opisanog u prvom dijelu utakmice. Možete osobno posjetiti napušteni laboratorij specijaliziran za istraživanje portala.

Igrivost za koju je započeo, morat ćete preuzeti pre-Portal 2. Do danas, igra može lako skinuti s portala Steama, gdje instalacijsku datoteku će vas koštati samo 12 dolara. Nakon što ste instalirali igru ​​na vašem računalu, možete naučiti da glavni lik je ostao isti lijepa djevojka Chell, koji se odupru nije sasvim uravnotežen, ali iznimno inteligentan superračunalo. Za one koji vole igrati Portal 2, koristeći co-op mod će biti dostupne odvojeno priču.

Gledajući u drugom dijelu igre, shvatit ćete da je njegov prethodnik bio samo eksperiment - uspješnu obuku prije pokretanja nešto sjajno. U novom projektu s velikim brojem novih i zanimljivih elementima igre. I unatoč činjenici da je trajanje igre Portal 2 je značajno povećan, oni igrači koji su već bili u mogućnosti testirati projekt osobno uvjeriti da je prolaznost ostaje njezin najvažniji nedostatak. A drugi problem je u tome što ponovno pass igra postaje nezanimljivo - sve zagonetke i zagonetke za prvi put toliko mašte, a posebno da zaboravite njihov prolaz nemoguće.

Pripremite igrati Portal 2 koji će s oduševljenjem i napeto. Nakon rada se malo na prvom dijelu, slobodno možete nastaviti provoditi zadaće sekundi. Iznenadit će vas velike grafike i lijep kvalitetu glazbe. Ako je ranije bilo je potrebno izložiti vatre sva raspoloživa sredstva kako bi se zaštitili od metaka otrcano, nastavak, programeri su pripremili velik broj originalnih trikova, poput leće, prelamaju svjetlost, lasere i druge "mogućnosti".

Za sva iskustva, naravno, samo trebate skinuti i isprobati igru ​​osobno, i obrano prednosti mogu se pogledati na Portal 2 video trailer.

 

Igra je također