Pravila ratom nuklearna strategija

Alternativna imena: Pravila ratom nuklearna strategija

Pravila igre ratne nuklearne strategije - browser-based online strategija rata, osvojio u 2011 prvo mjesto među korisnicima mjestu vk . Com . Dalje, mi ćemo raspravljati o mogućnosti za koje su pravila rata Online zaslužuje takvu široku priznanje.

Registracija nuklearnu strategiju u igri pravila ratovanja provodi online na službenim stranicama igre gdje želite ispuniti standardni e-mail adresu polje, lozinku za pristup računu i ime igrača. Nakon toga možete vidjeti za sebe da su pravila o intervencijama, nuklearne strategije igraju jako uzbudljivo i nekoliko desetaka tisuća korisnika "VKontakte" se ne varam.

Igra ima standardne pravila zahtjevima rat sustava, koje se odnose na bilo koji browser igra: gotovo svaki operativni sustav Windows , od 2000, a to su: Windows 2000 Windows [_2_ ] 7, Windows ME , Windows XP , Windows Vista , CPU [ _1_] Intel Pentium III , nakon što je sat frekvencija od 800 MHz, RAM-a od 256 MB.

Poslovnik o ratnom online igre počeo svoj uspon kao aplikacija na društvenoj mreži, ali je u zadnje vrijeme postala samostalna i neovisna, ima svoje službene web stranice. Kao i bilo nadležno strategije, kako bi razumjeli igru ​​moraju biti obučeni, što je moguće zahvaljujući prvoj karaktera, što igrač će se sastati nakon strateška igra nuklearnog rata otvara oči po prvi put. To je šareni lik General Lapidus da je prvi par bi značilo da je kao da, možeš, što bolje korak poduzeti u ovom trenutku. U tijeku je promocija razvoja ljestve susrest ćete savjetnike na različitim granama svog djelovanja: vojna obrta u trgovačkim stvarima u istraživačkog kompleksa i diplomatskih nijansama.

Uvjeti ratna strategija igra ima golem teritorij, koji je smjestio brojne baze podataka upravlja drugim igračima. Neki od njih će uvelike premašiti razinu, drugi obrnuto - samo početak njihovih aktivnosti, a neke od njih mogu biti gotovo ili potpuno napušten.

Igrajte nuklearnu strategiju svakako čini zanimljivo ljubitelje vojne kronikama: ovdje ćete vidjeti istinu velik arsenal oružja i bezbroj taktika koja se koristi u skladu sa strateškim planom razvio vas.

Resursi proizvode na bazi, u skladu su s militarističkim prirode, koji ima nuklearna strategija online igre. To su urana, titana i krediti koji se akumuliraju u najam stambenih zgrada. Još jedan izvor može biti pozvan kristali, ali oni su izlučene pomoću specijalno konstruiranog zgrade, kao što je već spomenuto, njihovo igrač dobiva povećati razinu razvoja i završena misija. Uz pomoć tih kristala može biti da se poveća protok njegov argument određenom resursu ili kupiti razne elitnih vojnika, koji će sigurno biti potrebni za hvatanje protivnika bazu i da je zaštiti.

Preuzimanje Poslovnik o ratu nije potreban, jer je to igra čisto browser-based i pravila rata treba igrati online. Također sam dodati da dizajn prostora za igru ​​i vizualnim efektima su na dovoljno visokoj razini da se svidi oči i pomaže da uživate više gameplay, potpuno uronjen u virtualnom svijetu rata i bitaka premca.

 

Igra je također