Total Domination

Alternativna imena: Total Domination

Sve je to u realnom vremenu i kroz interakciju s drugim igračima. Igra Total Domination razlikuje nezaboravnih grafikom, visoke kvalitete glasa glumu i širokih mogućnosti za interakciju između igrača.

System requirements

System zahtjevi će ugoditi svima: kako bi se okušati u post-apokaliptičnih bitaka, trebat će vam samo računalo i internet. Ukupna Dominacija preuzimanje ne rade, ali to nije potrebno. Igra je browser-free - bez zamorno preuzimanje i instalaciju.

Registration u game

In igri Total Domination, registracija neće uzeti više od pet minuta. Polja koja moraju biti ispunjena pri stvaranju igre račun:

 • Nickname (ćirilica i latinica su dopušteni).
 • E-mail adresa.
 • Password.
 • opet
 • The lozinku.
 • Consent za primanje pošte (po želji).

Also možete kreirati igru ​​s računom u Mail. ru, Vkontakte, Odnoklassniki ili Facebook.

Beginning od game

It sve počinje s treninga. Novaci su pozdravili generala, kaljeno u borbama. Obećavajući da će vam napraviti čovjeka, ova teška vrsta vojnika će dati prve zadatke što će postati lekcije o korištenju gumba, karata i raznih izbornika u igri. Krediti su primili kao porez na populaciji sektora. Više ljudi - više novca.

 • Crystals - može se dobiti podizanjem razine i za dovršetak zadataka. To je univerzalni resurs za koje su svi ostali stečena.

 

Technologies

Tehnologija stablo obećava igraču blago znanja i prijevoz priliku. Svaka nova tehnologija je otvoren tek nakon proučavanja i svi prijašnji na grani. Neki od njih se ne može proučavati bez izgradnje određene građevine. I, sukladno tome, mnoge zgrade u sektoru ne može biti izgrađen do određene tehnologije su proučavali.

Building

In igri postoji mnogo različitih objekata, od kojih svaki obavlja svoju ulogu. Ukupno ima 5 vrsta objekata, kao i mogućnost za proširenje sektora i koristiti usluge crnom tržištu. Dostupni zgrada kategorije:

 • Resource - svi objekti povezani s dobivanje urana, titan ili kredita.
 • Command - koordiniranje centara raznih vrsta.
 • Military - Baze i tvornice za proizvodnju vojne opreme.
 • Protective - obrambene strukture, kao što su zidovi, vrata, kula i topove.
 • Decorative - dodatne korisne dekoracije sektora. Na primjer, robot serviser.
 • Armored vozila.
 • Artillery.
 • Aviation.

Process od game

Total Dominacija online vam omogućuje da razviju svoje vlastite sektor po vađenje resursa, izgradnju zgrade i tehnologije učenja. Uspješna raspodjela postojećih snaga će im omogućiti da proširi svoje posjede i ojačati vojsku. Na karti svijeta, osim svom sektoru, postoje sektori drugim igračima, kao i slobodne lokacije koje mogu biti opljačkan ili zaštićeni od pljačke. U igri Total Dominacija lokacije - siguran izvor dodatnog iskustva, pa čak i vojnim jedinicama. Istražite i napada napuniti svoje resurse. Ulazak u klan, dobit ćete dodatne bonuse. Na kraju, postoje mnoge šanse za jednu osobu da zadrži svoj položaj na bojnom polju?

How pobijediti bez Donata?

The igra predviđa mogućnost dobivanja dodatnih virtualnih"peciva"za pravi novac. Neki igrači su vrlo zadovoljni s ovu priliku, ali drugi kategorički odbijaju uložiti nešto u igri svijetu. Mogu li pobijediti bez Donata? Da. Ukupna Dominacija strategija je besplatno igrati. Ne samo igrati nego i pobijediti. Da biste to učinili, trebate strpljenje i znanje o svim značajkama igre, gospodarstva i strategiji ratovanja. Ali glavno oružje u svoje ruke će biti diplomacija. Komunicirati s drugim igračima, tražiti prijatelje i saveznike, pridružili savezu i nema donatora će biti u mogućnosti da vas poraziti.

The igra Total Domination impresionira svojim post-apokaliptičnoj pratnjom i opsega. Ova strategija daje opsežne mogućnosti za interakciju između igrača: morate pronaći saveznike, osigurati svoj sektor od neprijatelja, napad na sektore rivala, trgovine sa susjedima. U ukupnoj Dominacija igra se preporučuje za ljubitelje MMO igara.

 

Igra je također