Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Alternativna imena: Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Sudesova Rainbow Six Siege.

Game Tom Clancy's Rainbow Six Siege je taktički strijelac, igrač u kojem djeluje od glavne osobe. Postao je dio serije Rainbow Six, a nedavno nakon beta testiranja od rujna do studenog postao je dostupan Rainbow Six Siege Tom Clancy za preuzimanje od 1. 12. 2015.

U njoj nema posebne prapovijesti, ali glavni cilj tijekom misija je uništiti više objekata. Tako se gradi proces igre, ali kako se to događa impresivno je realizmom. S obzirom na fizičke zakone, ako nekoliko puta potkopate jedan zid na jednom mjestu, vraćajući se ovom spašenom trenutku u igri, uvijek će pasti na različite načine, kao u životu.

U računu Ubisoft Montreal developera postoji mnogo izvrsnih proizvoda za igru ​​koja impresionira skladnom kombinacijom svih parametara. Grafika, pozadina i glazba, način upravljanja i prikladan izbornik ne uzrokuju nikakve pritužbe. Preuzmite Tom Clancy's Rainbow Six Siege, ne samo za Windowse, postoje verzije za igranje na PlayStationu 4, kao i One Xbox.

Features od najviše drobljenje igra.

Borba protiv terorista postala je glavni problem koji utječe na mnoge zemlje. Vodeće države stvorile su protuterorističke odvojene postrojbe koje djeluju odlučno, vješto, skladno i hrabro. Bez novaka ne može, ali glavne nade se postavljaju na jedinice, u kojima četiri osobe s jedinstvenim sposobnostima i zadacima. Ako zaposleni nisu posebno dobro opremljeni, tada u specijaliziranim odjeljcima vojnici su naoružani jedinstvenim uređajima koji služe kao zaštita i napadi.

Elitni tim uključuje predstavnike iz cijelog svijeta:

 • American SWAT
 • Britanski SAS
 • German GSG9
 • French GIGN
 • Russian Spetsnaz

Ovaj ratnik nema jednako u otvorenom ili zatvorenom prostoru. Oni ulaze u bilo koju zgradu, nepobjedivi su u bliskoj borbi, treniraju na licu mjesta kako bi koordinirali akcije i oduzeli objekte od oluje. Najviše koristi koriste okolni teritorij. Odabirom uloge zaštite, pretvorite sobu u pouzdanu tvrđavu uz pomoć improviziranih predmeta, au skupini napada prevladajte prepreke. Slobodno se slagajte i uništite. Tko treba ulazna vrata, kada ga možete probiti bilo gdje kroz zid, pod ili strop. Ponekad je to jedina prilika da dođete do odredišta, približavajući pobjedu.

Playing Tom Clancy's Rainbow Six Siege na računalu, udružite se s igračima da sudjelujete u on-line borbama. Čekate operacije velikih razmjera PVP i PVE, a ako se odabere uspješna taktika, neprijateljski tim bit će poražen. Botovi u prostoru igre bit će čak i više od stvarnih igrača, i da im se odupru, razviti idealnu strategiju.

Sustavni zahtjevi.

Ubisoft djeluje s povoljnom preporukom od Tom Clancy Rainbow Six Siegea da dobije, a uz igru ​​dobiva i priručnik s detaljnim opisom svih operacija, jedinstveno bojanje oružja, karte, pa čak i glavne sile neprijatelja. To će vam pomoći da temeljito naučite igru, pripremiti se za sva iznenađenja i uspješno izvršiti operaciju.

Dabs Tom Clancy's Rainbow Six Osam je uspostavljena i lako pokrenuta, potrebni su sasvim demokratski zahtjevi sustava:

 • OC: Windows 8. 1/7/8/10 (x64)
 • OP: 8 Gb
 • Procesor: Intel Core i5-2500K ili AMD FX-8120 osam jezgre (3. 3 GHz (preporučeno), 2. 6 GHz (Minimalno))
 • Video: Nvidia GeForce GTX 670 ili AMD Radeon HD 7970 / R9 280 X (2 GB)
 • Sound uređaj: DirectX 9 kompatibilnost. 0c
 • Location: 10 Gb
 

Igra je također