Uskrsli 3

Alternativna imena: Uskrsli 3

Projekti poput ovog ne može proći nezapaženo. Napadači i jednostavno znatiželjni hakeri pokušavaju deklasificira barem neke nijanse. Uskrsli 3 - igra koja nikad ne ostaje sama u gaming svijetu za minutu. Logično je da nakon što su igrači naučili o početku projekta, krenula u napad na tvrtke poslužitelja Pirahna Bytes. Još jedan pokušaj saznati barem malo zanimljive informacije bio neuspješan. Nakon curenja programeri nisu imali izbora, kao da vam osobno reći kakav projekta su kuhati i što inovacije igrači trebali dobiti spremni.

U službenom priopćenju za igru ​​uskrsloga 3 PC kreatori projekta je rekla da je nakon završetka svih radova i formalnih fazama testiranja, igrači će se morati nositi sa svijetom ručno. Sve akcije koje igra će imati svoje vlastite jedinstvene efekte, tako da će morati igrati vrlo pažljivo i napeto. U stvorio virtualni svijet, igrač će biti na raspolaganju za istraživanje gotovo svaki centimetar. To bi bio veliki projekt završen svim pravilima igranje uloga.

Službeni rezultat projekta predviđen je za kolovoz 2014, tako da ljubitelji žanra imati vremena za pripremu. Za razvoj play vještina čak može pokušati proći prethodna dva dijela - Sigurno imate nešto da ih se sjetim. Ova vježba će vam pomoći u budućnosti, čim se prilika za preuzimanje uskrsli 3, kako bi pokazali svoju najbolju stranu.

Pripremite se glavni fokus igre je nacrtana, umjesto na studijskom području. Ako ste uvjereni da su programeri, uskrsli 3 može igrati sve vlasnike osobnih računala i Xbox i PlayStation. Vjerojatno da će dobiti pristup igri će biti distribucije s poznatom portal za preuzimanje datoteka - Parni.

Razvoj u uskrsloga 3 videa se na najbolji grafički engine. Dakle, sigurno, neće gledati na to. Unatoč činjenici da je s vremena na vrijeme, igrači i dalje morati nositi s učitava ekranima, njihov izgled tijekom igranja na minimum. Sve od najvećih događaja u igri se održati u Europi, Srednjem vijeku puta reklama. Tijekom putovanja također ćete morati posjetiti zemlje Mediterana i tropima. One ne mogu pomoći nastaviti naš pregled uskrsloga 3 podsjetnik da sve glavne lokacije registrirani ručno, tako da izgledaju kao da, naravno, će biti sasvim u redu! Programeri tvrde da se projekt provodi u najvećem svijetu koji studio ikada morao baviti.

Kao glavni lik nastupit će potpuno novi - igrači nepoznate likove. U priču rano u igri Gospodar sjena upija dušu junaka. Glavni zadatak igrača pomoću oružja uskrsnuo 3 razne vrste, kako bi se glavni lik pronaći sebe - da se pridruže tamno ili svijetlo stranu. Vaše putovanje će biti pun rizika i misterija, a cesta će se susresti puno nezemaljskim bićima i poznata lica!

 

Igra je također