Krhotine od snova

Alternativna imena: Krhotine od snova

Krhotine snovi online - je besplatna browser-based RPG-a, napravio koristeći bljesak. Igra ne zahtijeva preuzimanje klijenta, ali osnažiti i poboljšati igre šareno ukrašeni, razvijen je program klijent, koji se, po želji, može se skinuti.

U krhotinama snovi online igre roniti u tamne i zastrašujuće virtualnom svijetu, formirana nakon razornog sveopće katastrofe, gdje je sukob između dvije strane, koje su navedene kao carstva i Heath, između kojih vječna mržnja i neprijateljstvo.

Da bi ušla u ovaj svijet, morate biti registrirani početku u igri Ulomci snova. Vi ćete morati upisati svoj e-mail i lozinku da prihvate uvjete upisa.

Nakon registracije Shards od snova, što se u igri u kojoj ćete se ohrabrio proći prvi vozački posao koji će vas uvesti u osnove igre i sučelja. Ovaj posao ne daruje samo praktične vještine, ali i dovoljnu količinu iskustva.

Krhotine snovi online igre nudi vam da odaberete lik klasa za svogo. Ih u ovoj igri, samo četiri za svaki od zaraćenih strana (4 razredi za Carstva i za razred 4 Wasteland): ratnik, lopov, svećenik, i Mage.

Igra krhotinama snovi online, možete besplatno do deset razina promijeniti svoju klasu na Akademiji (Village of Mist). Nakon desetog razini, za promjenu klase, morat ćete platiti određeni iznos.

Dakle, nakon što ste već upoznati u krhotinama snovi online i stigla do druge razine, te doći do sela Mist, gdje je već pripremio za vas mnogo radnih mjesta. Ovdje možete ponuditi svoje usluge avanturista Hunter, kovača, sjenovitim znakova, ribari, gostioničari, i ministar Dorion. Osim toga, od vas će se sastati s kaduljom ukoma, stari rudar i stare Caspar, koji živi u predgrađima. Uspješno izvršenje svojih zadaća će vam dati priliku da se u neposrednoj blizini prijelaza na sljedeću razinu!

Na petoj razini, od vas će dobiti svoje prve bodove koji se može distribuirati između parametara. Promjenom ove postavke, što utječe na karakter sljedećim karakteristikama:

Snaga - to power-udaranje gužva i ukupni kapacitet od karaktera;

Agility - šansa i Dodge šanse za prolazak na igrača kritične štrajk;

Izgraditi - utjecaj na cjelokupno zdravlje i izdržljivost;

Hit - priliku za pogodak s gužva (za sve igrače) i kretala se u rasponu (za lukove i neke magije)

Sretno - to je važno Štrajk šanse i povećava šansu za dobivanje proizvodnju čudovišta / škrinje;

Inteligencija - je ukupan iznos od mana karaktera.

Sve predložene u krhotinama snovi online igre gosti će vam dati ne samo solidnu količinu iskustva i novca, ali i razne stvari koje olakšavaju daljnje playthrough.

Krhotine od snova u igri će biti vrlo zanimljiva, jer je, u ovom trenutku osigurano četrdeset razinama znakova.

Igrati igru ​​online krhotinama snovi, morat ćete ići u tamnicu - to su mjesta u kojima postoje vrlo ozbiljne čudovišta, pobjede koju dobivaju naknadu u obliku bogatog rudarstva i nagrada za taj posao.

U krhotinama snovi igraju ponudio u nekoliko verzija tamnice

Dungeons za jednom proći - namijenjen za jednog igrača, no treba napomenuti da se bori teže bitke na površini. Ovdje Monsters jači, oni često imaju jedinstvene sposobnosti i napad u skupinama.

Grupe tamnice (nisu namijenjene za prolaz na miru) - potrebno je okupiti skupinu igrača željenoj razini, da se nagomilati na razne napitke i hranu, a onda možete ići na avanturu.

Igrajte krhotinama snovi, lik koji ima određenu količinu rubinima, može stvoriti klan, ali to mogu biti samo oni koji su pripadnici jedne od strana (Empire ili pustoši). Imajte na umu da je klan da se igrač s druge strane, to je nemoguće, ali i promijeniti svoj smjer, dok je u klanu. To može biti učinjeno tek nakon izlaska iz klana.

Na kraju pregleda, ja ću reći ovo: igra je vrijedno pažnje i Krhotine registraciju Dreams će vam omogućiti da uronite u ovom svijetu mašte!

 

Igra je također