SOUL

Alternativna imena: SOUL

Ako ste obožavatelj 3 D , a zatim igra SOUL sigurno ćete biti zadovoljni. U ovoj igri na mreži, možete igrati s različitim već registriranih korisnika. Osim toga, ne tako davno sustav uprava je predstavljen novi lik u kojem se svi sudionici mogu komunicirati jedni s drugima pomoću mikrofona koji će uvelike olakšati proces igre i učiniti ga zanimljivijim. Pripremite se za ono što čeka ogroman broj okršaja i bitaka. Vi ćete posjetiti špilje i čudno kraljevstvo. Grafika igre divio. Glavna bit DUŠE online - tek treba pobijediti bitke. Treba napomenuti da je proces bitke se provodi u igri jako dobro, sve bitke su brzo i točno. Najljepša je da lik razvoj događa atipično - je uzbudljivo i dirljivo proces.

Morate podići vaše taktičke borbene vještine. Sada će igrači moći kombinirati nekoliko različitih tehnika u isto vrijeme - prije toga nije bio u bilo kojem online igre. Igra u zemljište usko je povezana s procesom u igri. Radujemo se puno različitih zadataka i zadataka, kao što završite ćete moći odabrati povijest razvoja vašeg lika. To je vrsta vrhunac igre, koja privlači i čini čvrsto "navukao" na igru!

Za početak igra u registraciji SOUL je imperativ. Zahvaljujući prilagođene za ruski korisnik Game sučelje da razumije suptilnosti oblik za punjenje će biti lako. Budući da je jedna od dvije utakmice GameXP , možete se registrirati za novi, ako ste ikada morali nositi s ovim dizajna igre.

1. Tako da je registracija započeo, kliknite na istoimenom "Registracija" gumb koji se nalazi u gornjem lijevom kutu.

2. Ovdje ćete vidjeti prijavnicu, koja će trebati ispuniti sukladno tome obavještava. Tako u prvoj kutiji ćete morati dati svoju e-mail adresu pod kojima te će biti u igri kao duša prijava.

3. Dalje, morate zapisati svoje lozinke, a ako želite da popunite dodatna polja obrasca.

4. Ako želite primati poruke od krpelja sustava pretplatite.

5. Kliknite na "Registracija" i nakon što ste aktivirali svoj račun na link, koji je došao u poštu i preuzeti igru ​​klijenta možete početi igrati igru ​​dušu.

Za preuzimanje igru, možete jednostavno kliknuti na gumb istog imena. Metoda instalacije Klijent će biti prikazani na zaslonu koji se otvori pred vama.

Ukupno je u borbi svaki igrač može koristiti sljedeće vrste aktivnosti:

1. Skakanje.

2. Glupače.

3. Pokret.

4. Let.

5. Atrakcija.

Tko će biti u mogućnosti igrati besplatno dušu. Požurite i vi okušati u ovoj igri. Fight čudovišta, čiji je umjetna inteligencija vam omogućuje da napadnu atipično, svaki put kad je nova snaga da igrači biti stalno na oprezu. Stvarni gaming uzbuđenje je prikovan pažnju mnogih igrača, i vi ste u žurbi da im se pridruže!

 

Igra je također