Sparta Rat of Empires

Alternativna imena: Sparta: Mogućnosti od-Empiress

Sparta: Empire at War - vojna i ekonomska strategija u realnom vremenu.

Zdes očekujete epske bitke, legendarne podvige, i naravno uzbudljivu avanturu. Vaš glavni cilj u igri će ući u borbu s drugim igračima, kao i najsuroviji kralj Kserks. Tko će pobijediti, to i dobije vlast nad drevnog svijeta.

Dlya za pobjedu morat će pokušati prilično stvoriti svoju vlastitu vojsku, izgraditi i ojačati zidove njegove politike. Ali to nije sve, jer je jedan od važnih komponenti su resursi:

  • Derevo
  • Zerno
  • Bronza

Razobratsya oko sebe i početi u Sparta: Empire at War igrati da dođeš u pomoć je Leonid, kralja Sparte!

Odnim mogući način da se postigne uspjeh je osvajanje susjednih politike. Za ovu igru ​​Sparta: Empire at War uključuje više od trideset različitih jedinica, oni uključuju:

  • stremitelnye makedonski konjanici
  • stoykie Grčki hoplites,
  • legendarnye Spartan voiny
  • otvazhnye mirmidontsy

Vse oni će biti u jednom sustavu i da će se boriti do samog rame uz rame.

Razvivatsya i igrati igru ​​Sparta: Empire at War moguće je na nekoliko načina:

  • V ako niste spremni da se odmah boriti pravog neprijatelja, onda postoji mogućnost da se okušati s računalom neprijatelja. Oracle će vam reći gdje možete pronaći pristupačne cilj. Za svoje osvajačke zbog nagrade u obliku iskustva, vojnika i, naravno, resursa.
  • Takzhe postoji još jedan način da biste dobili bogat, on gradi Togosa, a zatim osvajanje kolonija. Koji sadrži puno različitih izvora, tako da je više kolonija je pod utjecajem, više resursa možete dobiti. Istina ne treba zaboraviti plemenite zapovjednike koji također žele da se natječu za sitnice. Stoga, pravovremeno potpisale sporazum o uzajamnoj pomoći s drugim politikama, to će vas još snažniji!

Krome ovu igru ​​Sparta Rat of Empires vam daje priliku za stvaranje saveza ili se pridružiti postojeći. Da biste to učinili, idite do najbliže veleposlanstvo i učiniti vaš izbor. To bi trebao uhvatiti koliko je god moguće Panteon i razvijati ih. Tada uskoro ćete postati novi kralj Sparte! Međutim, treba biti oprezan, jer je u blizini, a to je istok slobodno Grčka biti okrutni neprijatelj perzijski kralj Xerxes i njegovu vojsku. Oni će stalno napadati Panteon. Ali ne očajavajte, jer je za pobjedu nad Perzijancima na dodjeli bogova ste dobili Orichalcum, to će staviti na raspolaganje kraljeve trupe i dati im snagu i energiju dvaput. Nakon toga, nitko ne može odoljeti svoju vojsku.

Prezhde pokrenete proces igri morate ići na službenim stranicama projekta i to prođe jednostavan i brz proces registracije, koji će biti sljedeći: morate navesti naziv svoje igre; e-mail adresu; unesite zaporku; Upoznajte se s ugovorom o korisničkom; pritisnite tipku za Sparta: Empire pri registraciji rata. Sada su sve radnje ovisi samo o vama, brzo naplatiti svoje hrabri ratnici, jačanje politike i započeti novi planinarenje!

 

Igra je također