Star Conflict

Alternativna imena: Star Conflict

Star Sukob igra - fantastičan MMO - action [_5_ ], koji se odvija događaji u dalekoj budućnosti. Ova dinamična akcija, u kojoj igrači moraju boriti u prostoru za kontrolu nad gradovima u napuštenoj Gazi 1337. Sjedeći za volanom svemirskim brodom, shvatite da idete na vrlo opasno mjesto. No naslijeđe od prethodnika stvarno isplati. Vrijedni predmeti napustio izbjeglice - to je, u stvari, one sitnice koje obećavaju bogatstvo. Tako očajna piloti ne zaustavi nestanak čitavih ekspedicija. Čak i razumijevanje da će zemlja biti oduzeta podliježe samo nekoliko dana, ne odvratiti nasilne bitke za nju. Budući razdoblje oživljavanja aktivnosti lupanje anomalija gori sav život oko sebe, u takvim razdobljima jednostavno ne mogu biti na rubovima galaksije. Nikad se ne zna po kojoj točki kataklizme, protjerivanja bivših vlasnika napuštenih gradova, opet, imat će učinak. Osjećaj opasnosti uvijek će nastaviti, ali možemo se samo nadati da će nositi i za kratko vrijeme slobodnog boravka na obnovljenih prostora, što će imati vremena za puno. Igrajte Star Sukob - znači da sudjeluje u sukobima između frakcije primati pozive nezavisne grupe za obranu svoje carstvo, te nastojati učiniti sve što je moguće po svojim prednostima. Nabavite spremni za uzbudljivu avanturu u svijetu koji će vas odvesti Star Sukob registraciju.

Pridružite nam se u igri Star Sukob će vam omogućiti da nastavite preuzeti igru ​​klijent, koji se potom instaliran na računalu. Morate popuniti u sljedećim područjima: poziv, e-mail adresa, zemlja i likovi u slici. Pretplatite se na vijesti događa automatski, ali poštivanje pravila igre trebati potvrditi označavanjem. Otvaranje računa, morate biti sigurni da je vaše računalo zadovoljava potrebne parametre i bez problema instalacija. K Star Sukob Online nominirao slijedeće minimalne zahtjeve sustava:

- Operativni sustav Windows XP , Vista , 7; [ _31_]

- Procesor Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 X2,

- Grafička kartica kompatibilna sa Pixel Shader 3. 0 s 512 MB grafičke memorije ( Nvidia GeForce 260 GT ili bolji);

- Kompatibilan s DirectX 9. 0 c zvučna kartica;

- 1 GB RAM-a;

- Slobodni prostor na tvrdom disku 2 GB.

Bavila tehničkim pitanjima, te postati pilot svemirski brod, i treba temeljito pripremiti za bitku. Pazite pristojnih rukama, pumpa i brod svoje vještine kako bi njome upravljati. Vi ćete provesti istraživanje, lov i napad, braniti i održavati saveznike. Naravno, nesigurni igrač ne može uspješno Star Sukob igraju. Podviga na ramena najčešće odlučujući, inteligentni, ambiciozni, hladnokrvne članovi svemirske zajednice. Grandiozni rat između zaraćenih strana ne bi trebala uplašiti. Pridružite se jednoj od strana i odmah dobiti bonus na početni dio energije. Lijepo je da su neke od dostignuća na raspolaganju početnike njihov izabrani frakcija i na putu ste početi, tako da ne govorim s nulte razine. Dostupno u igri frakcije razlikuju u svojim karakteristikama, starter kit brodova i, naravno, ugled. Tri frakcije postoje supfrakcija. Carstvo je Legion i Varden, u Federaciji - Armada i avangarda, a na Jerihonu - Reid i tehnologa. Ne brini se za ono što se pridružio jedan, nikada neće moći pridružiti ostalima. Izbor se vratiti. Ukoliko neke od nijansi niste zadovoljni, imate pravo na promjenu frakcija.

Pogledajmo u PvP sustav. U borbi, piloti mogu sudjelovati 16. I tako, kao jedan pilot je dopušteno da se samo tri broda, neprijateljska flota može i sastoji se od 48 brodova. Borba sama ne traje dugo, oko 12 minuta. Morate uhvatiti ili uništiti u potpunosti sve neprijateljske brodove ili hvatanje 3 svjetionik neprijatelja. Protok vremena, bitka automatski prestaje, tako da je potrebno da bi se postigla pobjeda uistinu proaktivni. No izgubiti glavu i sjetite se da napadajući, ne zaboravite o obrani. Uostalom, ti si meta netko i to može biti uništen.

Protivnici su izabrani od strane sustava temelji se na razini od letjelice. Vi ćete igrati igru ​​ Star Sukob online, upustiti se u bitku, kako je s pravim igračima i robota, koji je, usput rečeno, može biti ne manje vrijedni kandidati.

Razvoj Pilot je zbog obavljaju dodijeljene ugovore frakcija. Postupno nagomilanih iskustvo, a vi kretati se razvoj stabla. Možete istovremeno mora pratiti čin pilot i poboljšanu brod. S obzirom na moguće koristi za vrste brodova, online igre Star Sukob nudi izbor presretača, napad zrakoplova, fregate. Oni se razlikuju u dizajnu i provodi borbene funkcije. Brodovi može opremiti oružje, rakete, specijalno oružje. Također, trebali biste instalirati dodatne module i borbu. Kupi sve što vam je potrebno u glavnom prozoru. Usput, možete odmah uzeti ugovore u frakcijama komunikaciju s prijateljima i samo opustiti između trudova.

Budi ono što jesi u igri do mile volje! Zadovoljite svoju žeđ za avanturom! Neka vaša očekivanja su ispunjena, a raspoloženje će uvijek biti na najvišoj razini!

 

Igra je također