Total War Warhammer

Alternativna imena: Total War Warhammer

Igra Total War Warhammer: fantastično strategija.

Britanski studio Creative Assembly je pokazao plodan programer, pucajući na tržištu igara 8 Total War serije, a 22. 04. 2015 najavio je 9. dio. Klijent MMO Total War Warhammer igra s elementima turn-based strategije u isto vrijeme će biti prvi od trilogije Warhammer, te će biti objavljen 28. 04. 2016

igrač uronjen u epske borbe odvija između ljudske rase i divovskih čudovišta, orka, patuljaka, nemrtvih, zastrašujuće čarobnih stvorenja, i drugim predstavnicima svijet mašte. Velika je oporba će se susresti sa snažnim čarobnjaci i letećih stvorenja u obliku zmajeva i Wyverns, što čini gameplay u život, spektakularne akcije.

Developer i distributer Sega radi na verzijama za različite platforme, a Total War Warhammer će biti moguće skinuti OS X, Windows i Linux.

 

 

Swords mačevima i čarolije!

Igrača zadatak je stvoriti snažan carstvo, a za to morate pokazati ne samo talent osvajača, ali i fini diplomata, vizionar ekonomist, pa čak i vješt uhoda. U ovom trenutku u priči predstavljena 4 frakcije:

 • Imperiya - moćno kraljevstvo ljudi, na čelu s Carlom Franz traže za konsolidaciju manjih županija, pretvarajući ih u moćne sile sposobne da se suprotstave neprijatelja pleme.
 • Greenskins - fantazija zajednice čudovišta: uvredljiv, Orci, i još mnogo toga. Oni su za razliku od svega, i dobiti zadovoljstvo iz samog rata. Njihov je cilj da uništi ostatak utrke, dok je pod utjecajem WAAAGH psihička energija.
 • patuljaka - zauzet obranom svoje teritorije i tvrđave. Pod vodstvom voditelja Torgrimoma dođu na površinu iz svojih skrovišta da uništi neprijatelja. Odlična obrtnici u građevinarstvu, te u borbi radije koriste sjekire i jedinstvene aranžmane.
 • Vampiri - nemrtva predstavnici drugom svijetu, koji su čelnici moćnog naprijed. Nitko ne zna što hoće, ali oni nose sa sobom ozbiljnu prijetnju svih živih bića.

Ljubitelji takvih priča je skinuti Total War Warhammer, voditi izabranu rasu i  privesti ga do pobjede. Scenarij je napisan puno likova, a sukob između utrka se događa cijelo vrijeme. Upotrijebite pravi odnos snaga, pobijediti i osvojiti nagradu u obliku čekića od Sigmar ili Gal - Maraza, kako ga nazivaju.

Tebi će nastupati trolovi, Swordsmen, strijelci, pa čak i pauka. Šamani i vračevi su u stanju miješati cijelu vojsku neprijatelja i znatno pomoći će imati svećenike, vještica lovaca, grimgory, ratnici, postati na vašoj strani.

Svaka rasa u Total War Warhammer na PC- ima karakter, sposobnosti i uvjerenje da ga čini jedinstvenim i određuje ponašanje na borbe u areni. Nakon odabira utrke, potrebno je uzeti u obzir ove čimbenike, a ako Empire plaća više pozornosti na diplomaciji, dok drugi više vole razvijati gospodarstvo i vojne junaštvo.

 

 

Game značajke.

Warhammer Total War obećava da će biti najbolji projekt žanra, a programeri mogu biti ponosni što u ovako ranoj fazi mogu biti zainteresirani za igrače javnog informiranja. Već možemo zabilježiti trenutke posebnog nadahnuća:

 • Detalizirovannaya prikaz likova i lokatsiy
 • Velikolepnaya animatsiya
 • Effektnye batalii
 • Nalichie posebne zadatke i bonusov
 • Ogromny svijet svemir Warhammer
 • Boi pod zemljom, prizemlje i sa"Zrakoplovstvo"
 • Prisutstvie magija zajedno s uobičajenim oruzhiem
 • Chetyre svijetla rasy
 •  

  Igra je također