Tropikalla

Alternativna imena: Tropicana

otok Tropicalla nade. & nbsp;

igre Tropicalla - to je velika mješavina nekoliko žanrova, što se može pripisati strategije, Zadataka, simulatori života, kao što su farme i morske avanture u isto vrijeme. Vrlo pozitivna i šarene dizajne koje će se svidjeti djecu i odrasle, i muškaraca i žena.

Događanja u igri na tropskom otoku, vrlo lijep. U skupini ljudi ozlijedio sudar, ali nije očaj, i počeo učiti kako preživjeti u teškim uvjetima, da se bave svim vrstama divljih životinja i odbiti napade neprijateljskih urođenika. Suvremeni čovjek, koji živi u džunglama ne samo najlukaviji stvorenje, ali i najviše avanturistički, pa je došao na otok s velikim klime i toplog mora ne graditi, naselje je prva stvar koja vam padne na pamet.

život na otoku. & nbsp;

Kako ući u projekt Tropicalla registracije nužno potrebno. Pass je vrlo teško pisati u obliku e-mail adresu i odaberete lozinku za ulazak. Provjerite ulaz u igri mogu biti i uz pomoć društvenih mreža. Proces registracije je potrebno kako bi igrač za povratak igrati opet i opet, čuvanje njihove uspjehe i razinu.

U početku Tropicalla igra je vrlo jednostavna, morate se s imenom i odaberite znak. Izbor karaktera je muško i žensko, da se s tim i morate odlučiti. Nakon vrlo jednostavna akcija je igrač na terenu s toplom vjetru u blizini olupine srušenog zrakoplova, prvi posao će dobiti trenirati, a onda sam će izgradnja naselja, raste vlastitu hranu i zaštitu.

primili bonuse u igri programeri stvorili su vrlo snalažljiv, oni mogu proizvesti razne načine:

  • uništavanje divljih životinja i rakove;
  • svemirski prostor od grmlje;
  • Uklanjanje gromada i hridi rasute posvuda.

Od početka, znak će biti sama, ali kako bi se nasele u njihovom teritoriju i graditi sve vrste potrebnih gradnje kreće dublje u džunglu da bi zadovoljili druge stanovnike otoka, a to su prijatelji u nevolji, koji su bili na nesretan avion.

Razvijanje u iPlayer Tropicalla, otvaranje novih radnih mjesta i konačno izgraditi jednu žrtvu nesreće prilično impresivna veličina naselja, stvorit će vlastitu flotu, koja će moći ući u borbi sa svojim susjedima i zaštitili svoj mali svijet. Pokrovitelji su napravili sve kako bi se u igri je vrlo zanimljiva i uzbudljiva, kada je naselje ljudima postaje i tu je detektivska priča. Ona se sastoji u tome da su stanovnici otoka postaje zanimljivo, iz bilo kojeg razloga, avion pao, a oni počnu vlastitu istragu o uzroku nesreće.

Kao što se očekivalo, u takvim projektima igrati postaje lakše ako pozvati više prijatelja, oni mogu razmjenjivati ​​darove, pitati za pomoć, i walk-in goste.

Igra je stvorena u vrlo svijetle boje, a možete osjetiti toplinu sunca i dodir vjetra, a na virtualnom otoku. Unatoč činjenici da su svi likovi izgledaju kao crtani likovi, projekt koji se provodi u udobnosti. Programeri su zbrinuta tekstova u igri, oni nisu dugo i ispunjen s velikim smislom za humor.

da se uključe u projekt, igrač će dobiti puno pozitivnih emocija i ugodan za provesti vrijeme. Igra je, unatoč svom sadržaju i zabavan crtani zemljište, u nekom trenutku izazvati korisniku da razmislite kako najbolje iskoristiti resurse, a što će biti pobjednička strategija.

 

Igra je također