Alternativna imena: Jedinica, UNIT

Online igre U. T. - Je li uzbudljivo besplatni MMORPG igra stvorena u stilu post-nuklearnom svijetu. T. online nudi vam da zaronite u svijet preživjelih nakon nuklearnog rata, a da odaberete kojoj strani igrati - hoće li biti branitelj na civilno stanovništvo ili razbojnik, kako zaraditi i potrošiti što je zaradio. Da bi igra još zanimljivije, programeri koriste jedinstvenu flash motor, što čini proces klađenja plaćeni za kvalitetu klijenta igre. Gosti uživaju veliku i dobro osmišljen karticu s jedinstvenim objekata. Na karti nema šavovi i prijelazi između lokacija.

Pridružite nam se u igri U. T. preuzeti poseban klijent pretpostavlja da optimizira Internet potrošnju prometa. Nadalje U. T. Online registracija je tipično za sve igre - Uvođenje nadimak i lozinka, kao i e-mailova.

U. T. online igre u pozitivnom smislu razlikuje od sličnih igara na humor i prisutnost specifičnog vokabulara. Quest linija uključuje nelinearnu razvoj parceli s puno različitih završetaka. Igrači imaju veliki izbor oružja (lakim naoružanjem, gužva oružje, energetska oružja, teškog naoružanja, granata i mina - više od 150 naslova) i oklopa (kaciga, oklop, hlače i cipele, koje su spojene na razne setove i naknada Razina igrača.) Igrati igru ​​U. T. online je vrlo uzbudljivo i još, jer čak i jednostavna šetnja u obližnjim šumama i močvarnim vodi vas na sastanak s jednim od stvorenja bestijarij (od 29 različitih stvorenja).

Treba imati na umu da su sukobi PvP sustav goriva između igrača i klanova, tako sjediti u kutu neće raditi.

U U. T. Igraj daje vam priliku upoznati se s zanimljiva značajka igre - u igri računalne mreže, podsjeća na internetu, u kojem kopanje i rješavanju zagonetki vojne terminala može potrošiti puno vremena.

Igrajte U. T. - Je li to postati ili pljačkaš ili Raider, kao i upoznati se s dobro razvijenim urbanim NPC igra znakova, kao što su, farmaceut, trgovac, grobar i drugima. Ti bi se rado agresivna rulja - psi i mutanata, no prisutnost droge mogu pomoći izliječiti rane "toplog" susreta. Vaš lik su osnovni (6 parametri) i derivati. Tako ćete imati borbe (tri borbene klase - kritoviki, uvorotchiki i tenkove) i mirno vještine, stvaranje lik će morati odabrati prioritetne vještine koje će razviti najbrže. Za iznos koji će zaraditi performansi bonuse. Osim ozljeda, vaš lik će se suočiti učinke alkohola, droge, droge i trovanja zračenjem.

Igrači mogu formirati klanove, koji imaju neke bonuse.

Game U. T. Online se temelji na povijesti znanstvenog Nizhneatomska grada i njegovih stanovnika, koji su preživjeli nuklearni rat u sredini 21. stoljeća. Ljudi pokušavaju stvoriti na temelju svog novog stanja u gradu, a to su uz pomoć predstavnika bivših agencijama za provedbu zakona. Međutim, u blizini grada anarhije, puno bande pljačkaša organizirati napade na civile. Napredovati ovisnosti o drogama, alkoholizam i prostituciju.

Registracija U. T. otvoriti pred vama svijet u bivšem SSSR-u, koja ovisi samo o tebi, koji si postao i što doseg. Igrajte igru ​​online U. T. ovo je prilika da se smijati, koristeći poseban vokabular igru ​​ili imaju upoznao zvijer pod nazivom "Čingačguk" i boriti se, trgovinu i preživjeti u ovom surovom, ali fascinantan svijet.

 

Igra je također