War2149

Alternativna imena: War2149
Svaki tim je lako dostupan i još uvijek se mora pokušati izgubiti u širokom izborniku. Što je veća postignuća, to je veći uspjeh u razvijenom slučaju. No, ljepota tih proizvoda je netko svatko može izgraditi vlastiti svemir, prolazi kroz razvoj i osvajanje, ali sasvim drugo da ostane na vrhu, da usaditi strah i poštovanje prema susjedima.
 • Shahtery radije čine korake u proizvodnji resursa i razvoju tehnologije za pomoć saveznicima. Da biste ga dobili, upotrijebite sondi za upoznavanje i kada su u njihovim rukama stvarno vrijedni podaci, dijele ih s saveznicima ili prodaju zainteresiranim stranama.
 • Flota

  Vash trebala bi se sastojati od brodova svih veličina kako bi mogli obavljati različite operacije i zadatke. Većina su mala i okretna štapovi će biti korisni za istraživanje i mjesto, dobro usmjereni udarac na najranjivije mjesto. Pristup tim i drugim bogatstvima War2149 otvorena registracija, koja će vas pretvoriti u stanovnika galaksije.

  Igrovaya specifičnosti.

  iPlayer War2149 vam daje zadovoljstvo akcije zahvaljujući gotovo trenutačnom razvoju svih komponenti igre - vojne snage, izgradnje, ekonomije.

   

  Igra je također