Warframe

Alternativna imena: Varfreym

Game Warframe - besplatni sci-fi co-op igra TPS, koji je razvio digitalni ekstremima, kreator The Darkness 2. U utrci na rubu izumiranja, igrači su online Warframe utrka Tenno. Igrači moraju svladati drevne oružje od starog Zemlji za pobjedu s ovom oružje Griner, koji žele uhvatiti carstvo i nastojati eliminirati Tenno.

Prije igrati igru ​​Warframe, provjerite je li vaše računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz, 1GB RAM, grafička kartica - 128 MB. Registracija Warframe ne zauzima puno vremena i jednostavno:

1. Na glavnoj stranici, odaberite opciju «igrati besplatno»;

2. Unesite e-mail;

3. Upišite svoje korisničko ime,

4. Unesite lozinku i potvrdite ga,

5 . odabir «prijavili».

Warframe online je strategija prilagođena popularnom obliku besplatnih igara. Kada igrate Warframe, onda tvoj lik će pripadati rasi Tenno - ljude koji su postali nasilni, nakon nekih prostor virusa. Tenno pokušava pridobiti nekoliko natječu utrke Warframe online. Race Griner - su bivši ljudi koji žive u stalnom željom za ubojstvo i želji za rat. Tenno ima manje boraca i lošu tehničku opremu, ali za pobjedu u ovoj teškoj borbi pomaže im Warframe - to je posebna takozvani egzoskelet, što daje vojnicima nevjerojatnu brzinu i snagu u igri Warframe. U Warframe igri je zanimljiv, jer je na raspolaganju osam tehnologije: Volt, Excalibur, ugljen, Trojstvo, pokus, nosorog, Mađioničar, Ash. Svaki element Vorfreym - to nije samo novo odijelo s nešto izmijenjenom mišljenju, i cijela tehnologija sa svojim posebnim oružjem. Ako imate stabilnu oklop, to sigurno može napasti agresoru koji su naoružani do zuba, u bitci kod, a ako su osposobljeni izvrsnu snimanje iz daljine, što se lako može biti u mogućnosti staviti protivnike u Warframe online. Osim oružja igra Warframe, uvijek ćete imati mač iza leđa, na kojima se razrađuju crpna u stanju uništiti sve u redu: od Griner ljudima oklopna korpusa. Za različita postignuća ćete primati nagrade Warframe online. Svaki pogodak u protivnik bilješke u statistici, a zatim promijenjen u XP, koji možete potrošiti za povećanje izdržljivosti junaka, brzina njegovog kretanja, nevolje koje uzrokuju oružja i karakteristike tih oružja: napuniti odnos, domet broj rundi u kavezu i stvari. Vi ćete biti u mogućnosti da pumpa ne samo primarne oružje (ili automatske puške) u Warframe online, ali pištolji i mačevi također. Ako imaš dovoljno iskustva i ne znam gdje da ga potrošiti, možete kupiti dodatne utore koji će povećati snagu svog junaka. No, postoje Warframe igre objekti za promjenu da za uobičajene valute ne možeš. Platinum izmislio za njih - to je novac koji je obilježio spremištu srebrnjaka. Platinum Warframe prodaje online za pravi novac, a otvara pristup igrača na svemu: ekskluzivni oružje i vorfreymu, Pro-nadogradnje. Skrenuti pozornost na oružja i svemirskih brodova koji prevoze je akcijska igra Warframe online. Igra je radio dobro i ima predivan grafiku i efekte igra Warframe zapanjujući. Štoviše, uz pomoć stručnog optimizacije, možete vidjeti sve ovo čudo nije ni u najnaprednijim sustavima!

 

Igra je također