Vinterfrost baštine North

Alternativna imena:

Igra Vinterfrost baština sjever: Rat sa mrtve.

Igra Vinterfrost baštine Sjeverna poziva nove igrače u svijet mašte, gdje se nude ulogu junaka, predodređen da zaštiti kraljevstvo od pobunjenika mrtvih.

Prije

Mnogo godina devet klanovi Dare odlučio zaboraviti prošlost pritužbi, prikupiti među različitim vrstama ljudi, jednog predstavnika, i kombinirati ih u ekspediciji. Vilenjaka, ljudi, patuljaka, divova i Orci su morali doći do udaljenih krajeva kontinenta na sjever, tamo pronaći skriveno blago, i dovesti u grad.

Na oprema i obuka je puno resursa, ali su napori bili uzaludni ekspedicije nestala u oštroj klimi. Tijekom godina, i ne čekajući vijesti, postalo je jasno da oni više ne će. No, je li to zatraži samo vladare prikupiti novu skupinu. Nažalost, oni pretrpio istu sudbinu kao i oni koji su ih slijedili.

Tijekom vremena, sve koji su otišli van i ubio, mrtvi vratiti osvetiti tvrdoglavost njihovih potomaka. Počevši igrati Vinterfrost baštine North, postajete član jedne od starih obitelji koje su sudjelovale u društvu, pa su prisiljeni suočiti pobunjenike mrtvi rođak.

Vas sa svojim bratom spašava svog oca, ali on mora žrtvovati svoj život, da odeš u opasnu avanturu i pokušati pronaći odgovore na važna pitanja.

je vaš prvi izbor.

Vy ima pravo odlučiti što je najbolje za vas Vinterfrost baštine Sjeverne registracije ili priključak preko društvenih mreža. Sljedeći korak je stvaranje lika. Da biste to učinili, odnose se na karakteristike svake struke, a imajte na umu da je izgled i neke vještine ovise o tomu muško ili žensko.

  • Rogue okretan i brz, dobro stidljiv daleko od neprijateljskih napada. To je učinkovit borac protiv pojedinačnih ciljeva, ali se ne mogu nositi s grupom.
  • ratnik tipičan spremnik s dovoljno vitalnosti. Obdaren snagom koja je idealna za melee napada.
  • Ne
  • Mag razlikuju dobro zdravlje, a nije vrlo učinkovit protiv pojedinih moćnih zlikovaca, ali skupina nije vrlo jaki protivnici utječe na kretanje malog prsta. Tijekom pumpanja, možete odabrati ono što želite da bude liječnik ili koji uzrokuje štetu.
  • Šaman je dobar obrambeni igrač, dobar kao mađioničar ima uroka.

To je vrijeme za djelovanje.

V Vinterfrost baštine Sjeverna igrati lijepo za mnogo razloga, ali prva stvar koja vam upasti u oči je vrlo svijetao, ugodan oku grafikona. Razvoj je glatka, a početne razine nisu osobito naprezanje jake protivnike. Vaša snaga će biti dovoljno da se bave gužve mrtvih.

Kasnije se početi pronaći snage i iskustva, postaju jači, a vi ćete biti spremni za ozbiljne sukobe. U tijeku događaja koje će:

  • Primenyat principu korak po korak deystviy
  • Nanimat pomoschnikov
  • Dratsya s monstrami
  • Srazhatsya s geymerami
  • Uchastvovat u uzbudljivom rezhimah

Naraschivat mogu doživjeti kroz sudjelovanje u misijama, ali možete koristiti meditaciju, ostavljajući junak u ovoj državi dok ste otišli. Ali vraćaju, naći ćete ga svježe i moćniji.

Vash karakter obdaren trinaest talente, a tijekom bitke, odlučiti koja je više prikladno ovdje. No, šest od svoje momčadi prijateljima će automatski koristiti dar, koja se odlikuje pa smatramo prilikom postavljanja tvrtku na bojnom polju.

V iPlayer Vinterfrost baštine Sjeverna dugo ostati usamljeni ratnik neće raditi ako želite pobijediti glavni šef. Tako se ujedine u klanovima, boriti se u areni, dobiti vrhunske ocjene.

 

Igra je također