SVIJET Varships

Alternativna imena: SVIJET varships, ratni brodovi Svijet

Vorld of-Varships.

Besplatny klijent strategija MMO pucačina vojni subjekti, koji omogućuje sudionicima da burnih događaja iz ranog dvadesetog stoljeća, da se krene u uzbudljivu putovanje. Ova igra je nastavak poznatog serija iz tvrtke igre rata. br. Ovdje morate upravljati više brodova i sada i onda se zaglavi u sukobima između skupine igrača. Za vyborot primat među dostojnim protivnicima, morate pažljivo razviti taktiku vješto planirati svaki korak. Imajte na umu da u ovom nemirnom svijetu može biti ništa i omeđuju napada, a nagli zasjede i otvorene nasilne sukobe. Morate vježbati veliku hrabrost i domišljatost, kao i da je mudar vođa veliku flotu ratnih brodova. Hajde! Vi ste na čekanju za uzbudljive događaje!

Dlya igrati u World of ratnih brodova Vaše računalo mora ispunjavati sljedeće minimalne zahtjeve sustava:

 • operatsionnaya Windows 2000 / XP / Vista / 7,
 • protsessor 2. 2 GHz
 • videokarta razina GeForce 7600GTili ATIX1600;
 • Screen
 • rasshirenie 1024, visina 720 piksela;
 • ne manje od 2 GB RAM-a.

World registracije ratnih brodova će vas odvesti na more prostoru. Međutim, ako već imate račun na jednom od igre rata projekata. net, ponovno stvoriti to nije potrebno. Možete ići s postojećim računom. Ali inače, to tek treba ispuniti nekoliko redaka: ime igrača, lozinku e-mail adresu. Imajte na umu da su pravila igre World of ratnih brodova morate prihvatiti u cijelosti. Budući da ste postali legitimni stanara nevjerojatan svijet bi trebao biti upoznat sa svojim glavnim elementima. Izbor igrača ponudio raznih brodova. Oni se razlikuju vatrena moć, brzinu, oklop i snagu. Hoće li biti dostupan na takve klase:

 1. avianostsy - imaju sposobnost da osigura daljinski podršku iz zraka. U ovom teškom zadaćom pomaganja im brojne linkove na palubi zrakoplova;
 2. kreysery i bojnih brodova - različite snage i težine. Ni protivnik neće stajati sukob s njima, ne nose se u isto vrijeme u kapelici. Vi, s druge strane, uvijek treba pravilno upravljati odjelima brodova. Kao što kažu, jedan za sve i svi za jednoga!

  Kak u prethodnim projektima, World of Tanks i svijet borbeni zrakoplovi, Ratni brodovi igra omogućuje igračima da koriste kredite, zaraditi zlato i iskustvo. Svaki je obilježen svom nagrada djelo. A to znači da je vaša budućnost je doslovno u vašim rukama! Bogatiji ste, više neće biti u mogućnosti priuštiti.

  World ratnih brodova igrati vi ćete biti na različitim borbenim karata. Teritorij igre proteže od obale sjeverne Europe do archipelagoes Tihog oceana. Vjeruj mi, bit će vam, gdje carousing! Vrhunac je igrivost i promjene vremenskih uvjeta. Svijet ratnih brodova oduševiti korisnička dinamiku zbivanja, prekrasne realno grafike, jednostavnost upravljanja, sposobnost za odabir najprikladnijeg stil igre. Uvjerite se sami u prednosti ove izvrsne igre! Neka igre će vam dati puno ugodnih emocija!

 

Igra je također