XNOVA 2.

Alternativna imena: XNOVA 2.

XNOVA igra 2. 0 - besplatni strateški prostor online browser igra. Vi morate učiniti manje ni više, nema više - i razvoj svog svemirskog carstva, s, prvi, prije nego bilo što niti značajnije nerazvijenom planetu. No, to je samo na prvi pogled. U stvari, vaš planet je skladište resursa i imaju mjesto gdje se mogu početi implementirati carstvo. XNOVA 2. 0 igrati prva stvar za učiniti rudarskih mina. Oni će vam dati priliku da štede resurse te biti sigurni da nastavi s daljnjim razvojem infrastrukture na planetu, jer ne možete dobiti koji su uključeni u proizvodnju različitih vrsta resursa. Prvi igrač Gledajući svoj planet, odmah napao i osvojio ga s lakoćom. Trebali sudjelovati u izgradnji raznih vrsta objekata i zaštitne prirode, ležao i stalno povećavaju svoju svemirsku flotu. XNOVA 2. 0 mora igrati oprezno i ​​ne zaboravite da je razvoj industrije, vojske i mornarice je nemoguće bez tehnologije - oni trebaju učiti i usavršavati. Pripremite se da XNOVA 2. 0 online ne može se objesio na bilo što. Kako vrijeme prolazi, resursi Vaš planet će biti potrošen. I prije ili kasnije, biti će izazov pred sobom - gdje i, što je najvažnije, kako bi pronašli nove i nove planete da apsorbira. Priča XNOVA 2. 0 osmišljen tako da korisnik dobiva mogućnost izbora prije: igrati igru ​​XNOVA 2. 0 i naći nekoga napuštenu ili nenaseljeni planet ili ići putem rata i pljačku. Posljednji put - kao krvožedni to ne bi izgledati - najzanimljiviji i uzbudljivo. No, ne zaboravite isključiti na taj način se može postići samo ako tehnologija dosegla željenu razinu i svoj prostor flotu, kako u količini i moći - spreman da se uključe u krvave bitke. Budući da svaki brod ima svoje prednosti i mane, vaše flote, u idealnom slučaju, treba zastupati različite vrste međuplanetarni prostor čudovišta. No, to nije sve.

Gameplay XNOVA 2. 0 online je dizajniran tako da se sami, čak s najsnažnijim svemirske flote, što ne mora nužno pobijediti. Kako bi se postigla svoj cilj ćete morati pregovarati, te da se ujedine s flote drugim igračima. Takve političke saveze dopuštaju veliki boj, na kojoj će sudjelovati ujedinjene flote svake od stranaka. I oni će se boriti za pojedine planete, ali za čitavih zvjezdanih sustava.

Ne mogu reći ništa više o nekim od značajnih karakteristika igre. Kao prvo, igra XNOVA 2. 0 programeri "smjestio" šest različitih rasa - je Borg, tražila, mirovnjaci, gusari, Warlocks i Minmatar. Imajte na umu da je svaka rasa ima svoju flotu, svoju misiju i ima jedinstvene značajke. Drugo, možete dobiti razne oba civilnih i vojnih priznanja, dajući dodatne bonuse. Treće, XNOVA 2. 0 Nećete naći bilo slučajno ili nepotrebne brod ili zgradu. I unatoč činjenici da je njihova igra strašan set. Vjerujte mi, možete jednostavno prenijeti i više, na četvrtom, a peti ... To nije potrebno navesti sve - potrebu da se ponovno posjetiti mjesto u igri http://xnova-online. com , gdje se prvi put obavezno XNOVA čekanja 2. 0 registraciju, a to prolazi početi igrati XNOVA 2. 0 besplatno. Igra XNOVA 2. 0 je vrlo uzbudljivo, to učiniti!

 

Igra je također