Oznake

Igra Indy Cat online

Igra Indy Cat

Indy Cat

Indy Cat

Online igre Indy Mačka, ova igra verzija "tri u nizu", a glavni lik - đumbir mačka koja putuje u različitim zemljama u potrazi za sudbine zavojnice i drugih zanimljivih artefakata. S njim ćete posjetiti drevnu Grčku, Francuska, Italija, Nizozemska, Sjeverni pol, Aziju i druge šarene mjesta, okupljanje na šarene elemente, prikupljanje zvijezde i zarađivati ​​igre valutu - lukove.
Indy Mačka može igrati odmah nakon brzo registracije i prijavite se putem društvene mreže. Ovdje ćete naći proces prolaska oduševljenih igrača. Oni će podijeliti svoja iskustva i pružiti načine za učinkovito donošenje i zajedničkim srcima, ako koristite gore svoje.
Pet od srca - Život pečat. Oni nestaju jedan po jedan, ako izgubite krug. Na oporavak će trajati tri dana, tijekom kojih će se obavljati zadatke. No, preskočite ovaj korak će vam pomoći da se pravi novac, za koji možete kupiti nova srca, ili ih kupiti za svoje lukove, ako imate dovoljno.
Na svakoj razini iPlayer Indy Mačka morati zaraditi tri zvijezde, a tek onda krenuti dalje. Postupno će se takvi korisni predmeti: Bič, više života, u boji bombi, lopta, Magic mačja šapa, kovanice, otkaza putovanja, kristalizacije i vremena zamrzavanje.
Svaki predmet ima svoje karakteristike, a osobito pomaže u prevladavanju teške situacije gameplay. Primjenom određene elementa, potrebno čekati obnove. Koristite ih samo kada stvarno postoji potreba, kako bi se sačuvali odlučujuće trenutke. Može se dogoditi da su objekti na području postrojilo se nepovoljno, a ne može napraviti sljedeći pokret. Najučinkovitiji način je pobijediti razinu, a za to vam je samo da ponovno učitati stranicu. Sada je vrijeme za početak igre, gdje je puno zanimljivih događanja.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more