Oznake

Kapetan industrije

Alternativna imena:

Captain of Industry ekonomska strateška igra koju želite igrati. U igri ćete pronaći kvalitetnu 3D grafiku. Glazba je odabrana s ukusom, glasovna gluma nije zadovoljavajuća.

Igra počinje činjenicom da kao rezultat apokalipse dolazi do kolapsa ljudske civilizacije. Na otok ulazite vozeći brod s malom skupinom preživjelih.

Čeka vas mali tutorial u kojem će vam se pokazati sve zamršenosti upravljanja igrom.

Sljedeći vaš zadatak:

  • Stvorite bazni kamp
  • Uspostaviti vađenje minerala i drugih resursa
  • Pokrenuti proizvodnju potrebnih artikala
  • Proučavajte i primijenite izgubljene tehnologije
  • Pokušajte pronaći i spasiti druge preživjele pomoću flote

Igra nije sasvim obična. U njemu su programeri veliku pozornost posvetili detaljima.

Captain of Industry vrlo je zanimljivo igrati, igrivost izaziva ovisnost.

Izgradnja bilo koje zgrade nije samo nekoliko klikova s povlačenjem objekta i postavljanjem na kvadrat. Treba voditi računa o svim sitnicama. Na primjer, ako se radi o tvornici, trebat će vam dimnjak sa sustavom za čišćenje kako ne biste uništili već oštećeni ekosustav. Morat ćemo razmisliti o tome kako izgraditi proizvodni cjevovod. Dodatno će biti potrebna oprema za održavanje proizvodnih pogona i opskrbu sirovinama.

Nisu sve tehnologije dostupne odjednom, morat ćete se jako potruditi vratiti izgubljene vještine. Kako ponovno stječete izgubljeno znanje, nove zgrade, učinkovitija tehnička rješenja i nova oprema postat će vam dostupni.

Tvornica i vađenje resursa zapošljava ljude iz tima koji vodite. Svi će oni trebati smještaj, obrazovne objekte u kojima će moći učiti i zgrade za slobodno vrijeme i zabavu. Morat ćete odlučiti što je hitno, a što može pričekati. Pokušajte stvoriti dobre uvjete za stanovništvo rastućeg grada, jer sretni ljudi uče i rade mnogo učinkovitije.

Nakon što se skrasite na novom mjestu, vaše malo selo će izgledati kao pravi grad.

Vrijedi pokušati poslati brod u potragu za drugim skupinama preživjelih. Uostalom, možda nemaju sreće s vođom i trebaju pomoć, a vaš grad treba nove stanovnike za daljnji rast i prosperitet.

Ovo nije tako sigurna aktivnost kao što se možda čini. Tijekom putovanja, pirati mogu napasti vaš brod, jer nisu svi preživjeli odabrali put razvoja i pokušavaju obnoviti izgubljenu civilizaciju, sigurno će biti onih koji samo žele silom oduzeti imovinu drugima.

Stoga, prije slanja broda u misiju spašavanja ili istraživanja, pobrinite se da poboljšate njegov oklop i opremite ga oružjem. Samo u tom slučaju gusari se neće usuditi napasti ga, a čak i ako se usude brzo će shvatiti da je napad na vašu flotu njihova pogreška.

Captain of Industry besplatno preuzimanje na PC, nažalost, ne postoji način. Igru je moguće kupiti na Steamu ili na službenoj web stranici.

Instalirajte igricu odmah i ne dopustite da civilizacija umre!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more