Oznake

Doba carstava IV

Alternativna imena:

Age of Empires IV izgradite vlastito carstvo!

Game Age of Empires IV gledajte i sudjelujte u razvoju jedne od 8 velikih civilizacija.

Počnite s najprimitivnijim alatima i dovedite svoje carstvo do prosperiteta kroz osvajanje ili izgradnju i razvoj. Pričekajte velike građevine poznate u cijelom svijetu. Postanite oluja susjednih naroda ili osvojite svijet razvijajući znanost i tehnologiju, ili možda oboje. Na vama je da odlučite!

Počnite igrati Age of Empires IV sada.

Imate jedno od osam carstava na izbor. Sve je kao u životu, svaki od njih je jedinstven i ima svoje vrline i mane. Kako ćete ga koristiti ovisi o vama, imat ćete priliku razviti najuspješniju strategiju i taktiku. Ovisno o tome koje carstvo odaberete, postoji mnogo opcija.

Age of Empires IV na PC-u: Koju civilizaciju odabrati? Njihove glavne značajke.

  • Abassid nema potrebe za izgradnjom jedinstvenih zgrada za prelazak u drugu eru, dovršavaju se novi fragmenti postojeće zgrade, što je zapravo i plus i minus. To ne zahtijeva naseljenike, ali ima manje bonusa.
  • Francuska vrlo jaka civilizacija u igri, bonus za stvaranje naseljenika, jake jedinice.
  • Delians vojne jedinice mogu graditi zidove, jako pješaštvo i vrlo moćne ratne slonove.
  • Engleska je jedan od najjačih u igri. Jaki strijelci mogu pucati dalje od drugih. Čak i doseljenici koriste lukove ove frakcije. Prije ostalih, jedinstvene zgrade postaju dostupne.
  • Nijemci imaju moćne dvorce u svom arsenalu, vrlo su jaki u obrani. Ali na početku igre to može biti prilično teško jer im treba više vremena za razvoj.
  • Mongoli ova civilizacija je jaka konjicom. Ne mogu graditi tvrđave ili zidine, ali se sve zgrade mogu spakirati i prevesti na drugo mjesto.
  • Rus bonus za lov i traženje hrane, što olakšava razvoj na početku igre. S vremenom će biti moguće izgraditi zanimljive jedinstvene građevine.

Početak putovanja u kameno doba.

Za početak će vam biti na raspolaganju prilično skromno naselje, izviđač i nekoliko seljaka. Da biste prešli u sljedeću eru, morate izgraditi centar grada. Na samom početku trebat će vam puno seljaka, ima smisla stvoriti ih na prvom mjestu. Inače, glavni zadatak je ispuniti uvjete za prijelaz u novu eru, to je ono što daje najveći bonus razvoju gospodarstva. Kada širite svoje naselje, ne zaboravite na vađenje hrane, za to pošaljite seljake u lov. Kako razvijate svoje carstvo, bit će vam dostupno više različitih jedinica i zgrada, što će uvelike diverzificirati igru.

Da biste pobijedili, trebate pobijediti sve neprijatelje ili razviti svoju civilizaciju do maksimuma i stvoriti svjetsko čudo.

Age of Empires IV besplatno preuzimanje, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na Steam igralištu ili na službenoj web stranici.

Vrijeme je da počnete graditi vlastitu civilizaciju!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more