Oznake

Anno online

Alternativna imena: Anno online

Igre Anno Online - je slobodan strategija browser-based, koji se održava u srednjovjekovnom svijetu na Zapadu. Vi ćete igrati igru ​​ Anno Online i moći osvojiti i rasti svoj vlastiti otok u vašim rukama će kontrolirati ne samo resurse i bogatstvo, ali i živote stanovnika otoka . Također se možete pridružiti s drugim igračima da istražuju nove svjetove i nepoznate civilizacije i izgraditi lijepe povijesne zgrade iz prošlosti.

Prije igranja Anno Online , provjerite je li vaše računalo zadovoljava minimalne zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM-1GB Grafička kartica - 128 MB.

Pridružite nam se u igri Anno Online ne uzima puno vremena i jednostavno:

1. Na glavnoj stranici, unesite svoju dob,

2. Unesite valjanu e-mail adresu;

3. Odaberite « Prijavite ja do », i Anno Online registracija je dovršena.

Igre Anno Online je pokazala da svjetskom dizajner Tom Bolton. Igrač je cilj Anno Online online je jednostavno izgraditi sjajnih grad, igrači će biti u mogućnosti koristiti sve resurse i mrežne dijagrame kako bi se osiguralo da sve njihovi građani dobivaju samo ono što im je potrebno. Game Anno Online pokazati 120 vrsta objekata i više od 800 zgrada u svakom gradu, tako da ćete morati obaviti dovoljan broj izračuna.

Za izgradnju velike strukture u Anno Online online , igrači se moraju ujediniti i surađivati ​​za obavljanje posla. Strategija ima ceh sustav, globalni chat, online liderovy, praćenje stanja i sustava za razmjenu poruka, kao i alat za izradu avatara korištenjem kombinacije 3500000. Igrači Anno Online online možete posjetiti otok jedni druge, iako nije jasno što bi učinili kad bi znali. Kako bi se izgraditi velike projekte, poput katedrale, primjerice, trebati neke dane realnom vremenu završiti.

Za početak izgradnje grada u igri Anno Online , igrači moraju početi od nule. Svaki igrač ima pristup devet utora na otoku, prvih pet od njih su otključana, čim počnete Anno online play, preostala četiri samo da ste u mogućnosti kupnju. Izvor otok ima fiksni format, dok su resursi postavljeni pseudo. Nakon što su kolonizirali cijeli teritorij Anno Online online i dostigao dovoljno visoku razinu razvoja, što će se moći graditi brodove i poslati ih na svoj kolonizirala otoku. Budući da svaki otok ima pristup drugim resursima, igrači Anno Online online će se morati nositi sa svakom otoku uravnotežiti svoje gospodarstvo, i i dalje specijalizirati i razvijati trgovinske odnose s prijateljima.

Naravno, tu su usluge u igri Anno Online , koje su dostupne samo za pravi novac. Ovdje igrač može kupiti ubrza napredak, primjerice. Ipak, velika većina stvari koje se mogu kupiti, čisto estetski.

Graphics igra Anno Online je na visokoj razini. Igra prednost je u tome što je browser MMO igra, to je jednostavan za rukovanje, možete ga igrati s prijateljima, Anno Online online [ _1_] možete obavljati trgovinu s igračima iz cijelog svijeta! Među nedostatke uključuju činjenicu da poslužitelji su često odsutan, nego, što je greška.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more