Oznake

Slomljena Realm

Alternativna imena: Slomljena Realm

Igre Slomljeni carstvo se temelji na browser-based MMORPG igara koje uvode igrača na svijetu u stanju rata, kraljevstvo je pod prijetnjom. U R igra ima četiri različite klase za igrača, možete odabrati barbar Archer, mag ili paladina. Također uvjetom odabira spola čovjeka starica. Game Slomljeni Realm nema načina da se prilagodite izgled vašeg potencijalnog junaka, osim za one koji su u spremištu.

Prije igranja Slomljeni Realm, provjerite je li vaše računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz, 1GB RAM-a, grafička kartica - 128 MB. Pridružite se u igri Slomljeni Realm ne uzima puno vremena i jednostavno:

1. Na glavnoj stranici, odaberite opciju « potpisati do »; [ _15_]

2. Upišite svoje korisničko ime,

3. Unesite sigurnu lozinku i ponovite ga;

4. Molimo da unesete ispravnu e-mail;

5. Napišite svoj datum rođenja,

6. odabir « Podnijeti » i Slomljeni [_1_ ] registracija Realm je gotova.

R2Games je nedavno izdao novi nastavak igre Crystal Saga zove Slomljena carstvo online , koja ima značajne razlike u slikama i pričom, ali također ima mnogo zajedničkog s izvornom. U to vrijeme ćete igrati igru ​​ Slomljeni Realm i pridružite u redovima nemilosrdnog kneza Reucroft braniti mir i vraćanje oštećenih dijelova.

U Slomljeni Realm zanimljivo igrati, jer se igrači mogu birati samo četiri glavne skupine: paladin, barbarin, strijelac i mage, ali oni također možete pristupiti više podklase. Ako igrači birati igru ​​gužva barbarina, oni će igrati s potkategorija, kao što je lud, Gospodin ili veteran.

Prije svega, igra Slomljeni Realm ne uvesti nešto novo na sve. Ona pruža vrlo poznati sustav: igrači idu diljem svijeta, posjetite razne male karte, ubiti čudovišta iste vrste, kao i susret sa stotinama ili tisućama identičnih znakova. Zapravo, teško je naći velike razlike u gameplay između Promatrano Realm i Crystal Saga .

Igre Slomljeni Realm dobro da igrači mogu dobiti kućnih ljubimaca i krila besplatno. Od BR Igra nudi brojne područje karte i navigaciju automatski u većini slučajeva, igrači će morati proći kroz razne kartice prije dolaska na odredište. Karte Slomljeni Realm online svi izgledaju jedinstveno s različitim temama. Dakle, vidjet ćete različite strukture u gradu, snijegom prekrivenim borovima u pustinji, i raznih stvorenja u svakom scenariju.

Priča Quests Slomljeni carstvo online objavljeni u borbama s desecima čudovišta istog tipa iznova i iznova. To je, nakon što je ubio 15 arktičke vukova, od vas će biti zatraženo da se ubije 12 od njih ponovno dobiti posebne oružje, a zatim na desetke njih prikupiti dovoljno kose vuka. To uzrokuje gubitak iskustva u br igri.

Game Slomljena Realm ne dodati nagrade kroz bitku. Tiny tamnici, gdje postoji samo nekoliko rulja i šef, ne puno oduševit će igračima, osim toga, protivnici će biti puno veći maksimalno zdravlje od vas ili vašeg kućnog ljubimca. Dakle, igra Slomljena Realm pokazuje da je bolje da se pridruže ili stvoriti grupu, kao jedan od igrača je gotovo nemoguće ići u podzemlje.

U i borbi protiv čudovišta, Slomljena Realm igra ne nudi nekoliko načina za uživanje u stvarnom vremenu bitke. Na primjer, možete istraživati ​​vječni ponor i pridružiti zabavi za uspon na toranj učenja! Tako je, unatoč nekim nedostacima, BR igra je dostojan nastavak Crystal Saga .

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more