Oznake

Command & Conquer

Alternativna imena: Command & Conquer

Command & Conquer Online - fantastičan multiplayer strategija browser igra s elementima MMO. To je svemir u kojem borba za uzavre najvredniju energiju - Tatsid da je ukrao bold mutanata GDI sjedištu. Sada su se dvije frakcije, koje zajedno ne baš pomirili, prisiljeni da rade zajedno kako bi osvojiti od nesretan Tatsid zaboravili. U ogromnoj piramide u središtu svijeta podmukao čudovišta sakrio ovaj resurs i pokušavaju da ne pustiti uporni igrača. No, budući da se energija Tatsida promiče vojnu tehnologiju, stanovnici Command & Conquer online spremni ići naprijed samo da bi ga dobili. Izaberite kojoj strani će igrati Command & Conquer i nastojati osvojiti svjetsku dominaciju. Možete se pridružiti Global Vijeće sigurnosti ili na Bratstva NOD. No, usprkos tome u kojem će se sastavu, ne skrenuti s puta koji vodi do njegova cilja - da se iz predgrađa u središte svijeta, nego da se prikupi više sredstava i steći utjecaj u surovom virtualnom prostoru.

Command & Conquer igra će biti dostupna na vas nakon stvorili račun na službenoj stranici. Registracija Command & Conquer zahtijeva sljedeća polja:

 • E
 • Lozinka (ponoviti)
 • Name igrača
 • Birthday
 • Zemlja
 • Jezik

Evo tu možete napraviti pretplatu na uzbudljivu vijest. Također, morate se složiti sa pravilima i pravilima privatnosti. Naravno, možete besplatno možete skinuti Command & Conquer. Ali, kada je poželjno. Zapravo, igra radi fino bez instaliranja klijenta. Glavna stvar - moderni preglednik koji podržava HTML5. Osim toga, postoji određeni popis minimalne sistemske zahtjeve za igru. Da gameplay nije lud, vaše računalo mora zadovoljiti sljedeće parametre:

 • OS Windows XP / Vista ( usluga Pack 1) 32-bitni
 • Dual-core procesor ( Temeljni 2 Duo 2,4 GHz ili Athlon [_2_ ] X 2 2,7 GHz)
 • Kompatibilan s DirectX 10. Karta 1zvukovaya
 • Grafička kartica sa 512 MB memorije je kompatibilan sa DirectX 10. 1
 • RAM 2 GB Hard Drive 20 GB

Igrajte Command & Conquer počnete mala. Negdje na periferiji ćete izdvojiti 6 hektara zemljišta koje se može koristiti za izgradnju baze podataka. Možete sudjelovati u prvih 6 dana od podizanja važnijih objekata, bez brige da vaše inicijative će biti uništeni, a ne da biste dobili jači. Na brucoš nitko ne može napasti. Tako je tiho radi na poboljšanju svoje posjede, a onda bi se moglo razmišljati o unapređenju bliže centru. Do vremena teritorij ide preko zaštitne kupole, morate biti spremni za obranu i napad. Istina, prvi napad može samo zaboravljena. Tek s razvojem će otvoriti pristup ozbiljnijih bitke. Tako da na kraju preseliti u borbi protiv ispostavama, ali na kraju, bez straha od izazov drugim igračima. Ako možete osvojiti neprijateljske baze, C & C igra će zadovoljiti veliki dobitak u obliku korisnih resursa. Također, zbog osvajanja li proširiti svoju zemlju. No, ako se odlučite za napad, i to ne uspije, imajte na umu da je rizik od gubitka njihova teško stečena dobra.

Koji su resursi predlaže koristiti Command & Conquer besplatno? Ovaj Tiberije za izgradnju objekata na temelju njihovih poboljšanje kristala za izgradnju jedinice za obranu i napad, električnom energijom, koji se koristi u ratu, i stambenih kredita u zamjenu za Tiberija i kristala. Command & Conquer također igraju online ćete se gomilaju bodova istraživanja, naredbe i opskrbu. Sve što je potrebno za takve svrhe kao što su istraživanja novih jedinica i objekata za poboljšanje borbene snage, sposobnost da proizvedu jedan napad. No, tu je u igri i posebna valuta zove sredstava, koje je potrebno provesti pravi novac. Nositelji sredstava imaju pravo obavljanja napade jedna za drugom. Dakle, protivnici nemaju vremena da se oporavi, da se na odgovarajući način odražavati često ponavljane napade. No, nešto što bi trebalo biti! Možete osvojiti neprijateljske baze i uživati ​​u plodovima svoga rada. A to je samo jedan primjer od prednosti doniranih sredstava. Ova igra valuta će se otvoriti mnogo prilika i stvarno si jači. Osim toga, razvojni proces će biti puno brže.

Command & Conquer online igra vas ne ograničava u odabiru protivnike. Možete čak i natjecati sa članovima svoje iste frakcije. Evo to je u redu. Ako ne udariti nekoga, idite na uvredljiv i pokazati što su sposobni. Za pobjedu, morate naučiti uzeti u obzir razne čimbenike. Pridonosi uspjehu pravilno razvijene strategije, taktike lukavosti, uspješan plasman vojnika dalekovidnosti u stavljanje zgrada na svom području, i još mnogo toga. Samo oni koji se naviknete na sve kombinirati će moći doći do srca svijeta, dominirati i uživati ​​njegovu važnost.

Što se tiče saveza, Command & Conquer igre browser omogućuje da se ujedine, ne samo s domaćim frakcija, ali i sa igračima suprotnoj strani. Zajedno možete napraviti puno više. Provjerite isti beskrupulozni čudovišta drhtati od straha, a ostali igrači poštuju svoje jedinstvo! Rad sa svojim prijateljima vrtoglavih podviga! Pretpostavimo da ste dovoljno sretni da se ostvari zamišljene planove!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more