Oznake

ConquerX2

Alternativna imena: ConquerX2

ConquerX2 igra je browser-based online igra u kojoj ćete proširiti svoje carstvo u svemiru. U ovoj igri trebate stvoriti snažnu flotu.

Game ConquerX2 registraciju pod silom bilo kojeg korisnika. Da biste se prijavili morate ispunjavati sljedeće uvjete:

1) Dajte nam svoju email adresu i korisničko ime.

2) Napišite svoj nadimak i lozinku.

Kako igrati igre morate ConquerX2 tako steći moć i utjecaj. Da biste to učinili, prvo je potrebno razviti dobru infrastrukturu i velik broj sirovina.

Dakle, morate prikupiti razne minerala i kristala, kao i za izgradnju građevina, izgradnju svemirskih brodova da se uključe i regrutirati vojnike. Učinkovita proizvodnja resursa je prvi korak u vlastitom carstvu.

Kako bi proširili svoje granice u ConquerX2 trebali igrati napadaju druge planete, a zbog toga što Bude postaje uspješan.

Za to trebate poslati svoje flote bitku protiv drugih igrača.

Tijekom vremena, vaša vojska ConquerX2 online će postati sve više i više, ali u isto vrijeme, možete brzo izgubiti svoje borce kad su prijeći galaksije. Game Developers uvijek rade kako bi optimizirali upravljanje imovinom flotu. Tako da je znanost - fantastika igra ConquerX2, primjerice, ima alarm koji će vas obavijestiti na određeno vrijeme.

Naravno, morate obraniti svoju planetu od neprijateljskih napada. Inače, sve svoje usluge proći nezapaženo, a vi ćete brzo izgubiti.

U igri ConquerX2 imaju puno obrambene kule i drugih objekata. Osim toga, što bi u igri desetaka zadataka koje šaljete na najudaljenijem dijelu galaksije. Dakle, što će poboljšati svoj karakter i njegove trupe.

Game ConquerX2 online možete upoznati s tim resursima

1. Stanovništvo Vrlo je važno resurs. Dakle, Glavno Rast je povećanje stanovnika.

2. Crystal koristi za mnogo dijelovi proizvodnja (pogotovo dijelovi [ _30_] engine brod ) i razne i strukture obrambene kule .

3. Gas Također se koristi za različitim industrijama , ali njegova najvažnija uporaba - to za službu unutarnjih sustavi plovila tijekom putovanja. Marine transport posuda , poput plovila za napad zahtijeva više plin jer laserski topovi da koristi marinaca, raditi plin . Gas također zahtijeva u velikim količinama upravljati s više tereni.

4. Marinci su također smatra važan resurs jer su posljednja linija obrane od planeta.

Čak i kada je nebo dominira pobjede u borbi flotu, planet ne može biti okupirana ako su marinci na terenu nisu bili u depresiji.

Prijavite se online igre ConquerX2 besplatno sa svojim prijateljima.

Nastavite se boriti u prostor browser igra X ConquerX2! Postanite najmoćniji vladar svemira i istraživati ​​futurističkih tehnologija

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more