Oznake

Učenici: Oslobođenje

Alternativna imena:

Disciples: Liberation nije obična igra za ovu seriju. Bolje ga je percipirati kao zaseban proizvod, tada će se činiti prilično zanimljivim i zaraznim. Oni koji su u ovoj igri čekali nastavak niza u istom stilu mogu biti malo razočarani. Prije igranja Disciples: Liberation, možete pročitati kratak opis igre.

Ovo je isti svijet fantazije koji mnogi toliko vole, a koji ćemo istraživati dok idemo. Igra ima zanimljivu priču, ali ima promjena i ovdje ne možete odabrati lik na početku igre, kao u prethodnim dijelovima. Ipak, priča je zanimljiva, glavna junakinja je prilično karizmatična i njezina sudbina igrača neće ostaviti ravnodušnim. Ono što se najviše promijenilo je gameplay. Kretanje po terenu sada više podsjeća na RPG igre, ali borbeni sustav je ostao na potezu. Očito su programeri odlučili da bi se takva neobična kombinacija mogla svidjeti igračima.

Nasreću, nisu zaboravili na razvoj dvorca, ali su ovaj proces malo pojednostavili. No, u dvorcu ima dovoljno zgrada od kojih se svaku može poboljšati i tako odabrati put razvoja. U početnoj fazi igre nemamo priliku odabrati klasu glavnog lika, ali kasnije, kada postignemo određeni napredak u priči, takva prilika će biti.

  1. Warlord - njegova jača strana je bliska borba, osim toga, može ojačati saveznike.
  2. Snage
  3. Hexbladea su borbene i magijske vještine.
  4. Vidjelac može napadati iz daljine i liječiti saveznike.
  5. Vještica, kao i Providac, može napadati iz daljine, ali umjesto da liječi prijateljske jedinice, može slati štetu, oslabiti neprijatelje s tim.

Koju klasu odabrati ovisi o vašem stilu igre.

Avianna, tako se zove glavni lik igre, ona ne putuje sama. Možete birati saveznike po svom ukusu.

Dostupne četiri utrke

  • Vilenjaci
  • Ljudi
  • Nemrtvi
  • Demoni

Nema ograničenja za korištenje saveznika u igri. Kombinirajte ih po svom ukusu.

Saveznika dijeli se na elitne i obične. Možete kontrolirati elitne tijekom bitke, obični obavljaju zadanu funkciju (na primjer, napadaju slučajnog neprijatelja jednom u potezu ili jačaju slučajnog saveznika). Da biste pobijedili ili izgubili, morate uništiti elitne neprijatelje ili izgubiti sve elitne saveznike. Normalni neprijatelji, kao i saveznici, ne mogu se napadati.

Razina bilo kojeg vašeg borca ne može premašiti razinu Avianne. Razvoj heroine prilično je raznolik i omogućuje odabir onoga što će se razvijati. Saveznici s povećanjem razine samo poboljšavaju performanse. Broj saveznika koji prate glavni lik ovisi o njezinoj vještini vođenja. Vrijedno je obratiti pozornost na razvoj ove vještine.

Položaj saveznika prije bitke igra važnu ulogu. Bojište je podijeljeno na ćelije. Osim toga, na raznim mjestima mogu postojati prepreke ili ćelije koje imaju neke efekte koje možete iskoristiti u svoju korist. Naučite kako izgraditi strategiju napada i obrane. Moći ćete naoružati glavnog lika i elitne saveznike oružjem odgovarajuće klase. Predmeti pronađeni tijekom prolaska igre i istraživanja svijeta mogu se koristiti ili prskati ako vam nisu potrebni. Prilikom prskanja dobivate potrebna sredstva.

Preuzmite Disciples: Liberation besplatno na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na Steam igralištu ili na službenoj web stranici. Krenite u avanturu s Avannom odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more