Oznake

EverQuest II

Alternativna imena: EverQuest II

EverQuest II Online - MMORPG s velikih bitaka i epske priče. Igrači će ponovno uživati ​​prestraši Norrath, koje događaje odvijala popularne EverQuest. No, kako bi to katastrofa promijenila do neprepoznatljivosti. Stanovnici se pokušavaju prilagoditi novim uvjetima života i stalno su prisiljeni da se bore za svoje postojanje. Set odvratne čudovišta žedni vam nanijeti nepopravljivu ozljede, osim razjašnjavanje odnosa između igrača, ali tu je i potreba za obavljanje zadataka u razvoju nije zaustavio na licu mjesta - jednom riječju, nema mira! Vaš rad na ovom svijetu je zanimljiv i raznolik. Potraga sama ima oko 8000! A više tajanstvena mjesta koja zahtijevaju istraživanje, veliki izbor obrta, obrtnika koji čekaju, plus uzbudljiv događaj zajedno sa svojim drugovima. Pa, ako ste postali član ceha, od vas će biti šokirani mašti rata između momčadi. Sve to i mnogo više je smisao života za stanovnike nevjerojatan virtualnosti. Pridružite e ver q UEST 2 BESPLATNO! Na taj način ćete ukloniti dosadu iz svog slobodnog vremena!

Morate se registrirati u igri EverQuest II. Također, provjerite je li računalo sukladno s željenoj konfiguraciji. Minimalni sistemski zahtjevi su kako slijedi:

- Operativni sustav Windows 2000/XP;

- Pentium IV procesor ili Athlon XP c 1 GHz;

- RAM 512 MB,

- Graphics ATI Radeon 9000 ili GeForce 4 (osim serije MX) c 64 MB video memorije,

- DirectX-kompatibilna zvučna kartica;

- 7 GB slobodnog prostora na tvrdom disku;

- Online barem 56 kbit / s..

EverQuest 2 registraciju sama - jednostavan proces. Otvaranje računa, Morate ispuniti u sljedećim područjima: Ime igrača (naziv postaje), password, potvrdili lozinku, e-mail adresa, zemlja, datum rođenja. Zatim kliknite na potvrdu da je prihvaćanje sporazuma. Pretplata na zanimljivosti - automatska. To je sve, sada možete sigurno igrati EverQuest 2, jer se službeni korisnika.

Prije svega, možete stvoriti svoj lik. Igra EverQuest 2 nudi izbor od 24 razreda i 16 utrka. Vaš junak može biti potpuno jedinstven, više da postavite svoj nastup u osobi. Također ćete morati odlučiti što će biti tako korisno učiniti. Radi se o profesiji. Možete odabrati trgovca, obrtnik, osobno naučiti kako stvoriti različite predmete, i tako § Newbies će jednostavno dobiti udoban i razumjeti ključne točke. Tu je i lijep savjet sustav. Osim toga, sučelje je dosta lako, čak i čajnik je sve jasno, a ne da korisnik povjerenje!

EverQuest II igra u kojoj nije potrebno biti nedruštven i ostali igrači. Uostalom, što može podijeliti s njima vrijedne predmete, među njima naći istomišljenika ljudi zajedno pucanja iz različite stvari. No, to ne prisiljava! Nitko uvučena u njihovom društvu, ako ne želite. Igra ima svoje mjesto i jednu tvrtku. Dakle, mislim da je to kao da je jednostavan savjet. Osim što je korisno potražiti pomoć, nemojte zaboraviti na pristojan odijelo. Izbor oružja, oklopa i raznih napitaka svidi. No, to nije sve. Za igranje EverQuest II morate naučiti tehnike borbe, saznajte čarobnu uroka. Suck svoj karakter, ga nepobjedivi!

Kretanje kroz razine, što otkrivaju nove aspekte igre. Tijekom vremena, online igre EverQuest 2 i pruža priliku za stjecanje montirati i izgraditi vlastiti dom. Ajde da se njeguju san! Nemojte se bojati prepreke koje naići na putu! Ne bi li se moći nositi s različitim postoje goblini, orci, zmajevi i kipovi oživljavaju?

Ako se odlučite za pretplatu, to ne odgađa na neodređeno vrijeme. Nakon igranja obična užitak igre EverQuest II! Vjerujte mi, da neće biti žao! Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more