Oznake

Heroes of Might i Magic 3

Alternativna imena: Heroes of Might i Magic 3

Heroes of Might and Magic 3 - računala zauzvrat temelji se igra sa role-playing elemenata. Ova igra je kultni fantasy strategije. Objavljeno kao treći dio serije igara Heroes of Might and Magic, u 2000. Ovdje ćete osjetiti si pravi heroj, stavljajući ovaj trud i pomoću vještine. Također, kako bi vam pomoći će sve vrste igraćih mogućnosti za poboljšanje različitih svojstava. Za igranje Heroes III su dizajnirana za nastavak priče. Ako ste ljubitelj ove serije igara, vidjet ćete promjene koje su napravljene za igru ​​Heroes III.

Što bi igrati igru ​​HoMM3, u principu, bilo računalne igre, morate preuzeti Heroes of Might and Magic 3 na mjestu. No, do tada, savjetujemo vam da se upoznate s igrom, pogled predstavljen u internetskih videozapisa na pregledu u igri, i pročitati za pregled.

Treće Heroes gameplay sličan prva dva dijela igre. Možete igrati nekoliko likova, heroji - zapovjednici vojske različite mitska stvorenja. Game Heroes 3 je dvodimenzionalna igra svijet, odnosno strateške karte.

Možete igrati igru ​​od dvije komponente: strateško - lutajući na glavnoj kartice igre, kako bi snimanje objekata taktička - testiran na različitim neprijateljstava karti. To je, čak i ako dođete na strateške karte, a zatim na putu neprijatelja koji ulaze u borbu automatski ste donijeli na bitku na taktičkoj karte. Ima nešto u zajedničkim prostorima na kojima ste se susreli.

U Heroes 3 da se koncentriraju na razvoj njegovog karaktera. Možete postići poboljšanja u mnogo načina: kroz pobjedama u bitkama, kada otkriće sredstava ili predmeta. Glavna stvar za vas je grad sa zgradama. Gradovi nemate mogućnost za promjenu, ali možete stvoriti nove strukture.

Također u igri Heroji Might and Magic 3 je važno za vađenje resursa. Unutar svakog grada može proizvesti samo jedan od vrste resursa: zlato, drvo, rude, živa, sumpor, kristala i dragulja.

U igri Heroji Might and Magic III Imate mnoge vrste oružja. No, glavna magija. Tu su sve vrste skupina uroka, ali svaki sa svojim značajkama: čarolija - blagoslov, prokletstvo, napad i podršku. Na temelju četiriju škola magije posvećenih elemenata - vode, vatre, zraka i zemlje.

U Heroes 3 Igrat ćete svoje privatne svojstva podudaranje određenu specijalnost:

Značajno

•;

• Prema vještine;

• Do uroka;

• donositelj resursi;

• Snajperisti;

• Čarobnjaci;

• Brzina;

• Fire Magic.

U biti - jedna pruža brzine biću.

Prema vještine - ponavljanje jednog od sekundarnih vještina.

Do uroka - veće snage u povećava čarolija.

Donositelj sredstava - svaki dan donosi dodatne resurse.

Snajperisti - samo Gelu.

Čarobnjaci - samo za junaka Dragon.

Speed ​​- samo Sir Mullen.

Fire Magic - za junakinju Hadrijana.

Općenito, igra je Heroes 3 je pretrpjela promjene u rasporedu. To je postalo puno bolje.

Stoga požurite u za preuzimanje Heroes 3. Uspješno ste igrati!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more