Oznake

HoMM 4

Alternativna imena: Heroes of Might i Magic 4

Heroes of Might and Magic 4 - računalna igra u žanru poteze strategije. Game Heroes IV predstavljen kao fantasy igranje uloga, kao četvrti dio serije igara Heroes of Might and Magic. Developeri su uložili u ovoj igri dovoljno snage i duše. I na kraju je dobio veći dio predstavljen prije. Osvježeni ne samo grafike, ali geymp.

Tako da je igra Heroes IV je vrijedno pažnje ne samo fanove, ali i početnici.

Kada zrela, da bi započeli igru ​​Heroes 4 predstavu, savjetujemo vam da pogledate na internet video igre recenzije HoMM 4 i pažljivo pročitajte ovaj pregled. Tu je onda se žuriti preuzimanje Heroes of Might and Magic 4. koja će uskoro početi.

U igri Heroes 4 priča nije mnogo promijenio u odnosu na prvi dio. Također se putovanja po cijelom svijetu i osvojiti grad. Prolazi sve o avanturama karti, sve dok sve dok ne pridruže borbi. Borba donosi znakove na zaslonu bitku. No, kad sam se u grad, tu je potpuno novi grad zaslon. Likovi će biti trodimenzionalna, ali sve oko sebe, i dalje je ostao u dvodimenzionalno. No, to nije važno, a zaplet.

Također se svidi 4 Heroes igra ažurirati tako svi likovi su uključeni u bitku i biti ubijeni. I, prema tome, ispada da je junak može kretati po karti bez vojske, a vojska bez svojih junaka.

Naravno, ne bez resursa u svakom gradu možete dobiti određeni resurs, a time i poboljšati performanse.

A gdje je bez jednog od svojih glavnih oružja - uroka. Uostalom, cijela sila magije. Igra Heroes of Might i Magic IV ima pet škola

• Magic postupak;

• Kaos magija;

• Magic život;

• Magic smrt;

• ljepota prirode.

Magic red - značajno utječu na um magiju. Razvijen poboljšati umijeće pravopisa bitke. Glavni plava boja.

Chaos Magick - čarolije za bitke pružaju snažan štetu neprijatelju. Ima veze s narančastom.

Magic život - temelj za ozdravljenje i magije protiv smrti. Za glavna boja ljubičasta.

Death Magic - na temelju psovki, oživljavanje mrtvih. Ima povezanost s crnom.

Magic prirode - tu da pomogne da se potakne predstaiteley utrke prirode. Zelena jezgre.

Ipak, postoji zasebna frakcija - Power. Party koji ne koristi magiju.

Sada također možete napraviti napitke.

U igri Heroji Might and Magic 4 je mogućnost novog procesu izgradnje objekata. Oni su još uvijek ograničen broj dana za heroje.

U principu, ne brinite, na prvi svemu jednostavno, komplicirano postupno. I svi osnovni parametri igri ćete naučiti kao posljedica aktivnog igranja.

Heroes Game 4 s poboljšanom grafikom. Sada prenijeti svoje slike s više jasne i svijetle slike. Glazbena pratnja je u najboljoj formi i podržati igranje raspoloženje. Ovakva igra će oduševiti i vaši drugovi. Budući da možete igrati kao računalo, i sa živom protivnik s druge strane žice.

Nemojte trošiti svoje vrijeme i požuri na mjesto koje će preuzeti Heroes 4. i osjećati kao punopravni junaka utakmice. Sretno gameplay! Hvala na pažnji.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more