Oznake

Heroes of Might and Magic V

Alternativna imena: HoMM 5

Heroes of Might and Magic 5 - računalo strateška igra. Kao i sve prethodno izdane seriji igre Heroes of Might and Magic, Heroes V igra je ažurirana verzija poteze igre. Game Heroes of Might and Magic V je razvijen od strane ruske tvrtke, a objavila ju je francuski. Nije nastavak kao novu priču s novim likovima. Ali ne nekoliko ideja kopirane iz igre Heroes of Might and Magic 4.

Igra Heroes 5 predstava, naravno, ne košta ništa, ali morate preuzeti Heroes of Might and Magic 5. No, u cjelini prije nego što počnete igrati, to je poželjno da se upoznaju s organizacijom igre s ovog pregleda i video pregled na internetu.

U Heroes V koristi se u određenim parametrima kao u trećoj i četvrtoj igara. No, stvari se kreću u posve novom svemiru s novim teritorijama, odnosno kartica. Općenito zadatak igre je isti kao u prethodnim dijelovima.

Igra HoMM 5 promijenio princip razvoja likova. Junak ima samo trinaest vještine. Kao što je u trećem dijelu Heroji Might and Magic, Heroes Game 5 junak ne može umrijeti za vrijeme borbe, a gdje je on trebao biti tamo njegova vojska čudovišta, pa u skladu s tim, i obrnuto. Hero samo sa smrću svim svojim ratnicima napustio igru ​​i u konobi, gdje se može dobiti.

Većina heroji i stvorenja pripadaju određenim frakcijama. Njihova je u Heroes 5 od šest do osam dopune postaje: Postupak Order, Akademija magije, šuma Saveza, Inferno, nekropola i Lige Sjena.

Sigurno ne, gdje svi likovi bez oružja - Magic. Ovaj sustav je slična igra Heroes of Might and Magic 3. a osim toga, uz korištenje čarobnog junak gubi manu - energiju za magiju.

Vi ste na putovanju s ciljem osvajanja gradova. Dopuštenih jedan grad dnevno. Za sve frakcije naći samo neke različite strukture, kao i svi slični jedni drugima. Ali što je najvažnije, u svim gradovima u igri ima

• Kuća od staraca;

• Forge;

• Market;

• Skladište;

• Konoba;

• Mages Guild;

• Fort;

• Citadela;

• Dvorac;

• brodogradilište;

• stanovi za bića.

Dom staraca - za dnevni profit od 500 zlata.

Forge - kupuju automobile za bitku.

Market - za razmjenu i prijenos sredstava i artefakata.

Skladište - za jedan resurs.

Konoba - potpisivanje za likove i dobiti ostale informacije.

Mages Guild - za proučavanje magije.

Fort - ojačati grad, kao posljedica kaštela.

Citadela - za zaštitu grada.

Castle - zaštititi grad.

Brodogradilište - za gradnju brodova.

Stanovi bića - za potpisivanje stvorenja.

Za izgradnju potrebnih da se pozorno pratiti. I općenito, a posebno mjesto protivnika.

Game Heroes of Might and Magic 5 potpuno obnovljeno za trodimenzionalne grafike. Također, novi načini "Duel" i "Dvoboj 3 na 3".

Nadam se da je već u potrazi gdje se mogu skinuti Heroes 5. Nakon igre Heroes 5 je vrijedan spomena. Nije ni čudo što osvježava, i to postaje više korisnika.

Borba protiv njihove prijateljima ili protiv računala. Oživite fantasy svijet junaka. Vi igrate dobro! Hvala na pažnji.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more