Oznake

HoMM 6

Alternativna imena: HoMM 6

Heroes of Might and Magic 6 - računala zauzvrat temelji se igra sa role-playing elemenata. Za izlazak ove igre serije Heroes VI cijele serije Heroes of Might and Magic, je napravio maksimum napora. Game Heroes VI promijenio nekoliko studija i programerima, ali ipak zadovoljan svijetu. Game 6 je HoMM fantasy žanr strategija. Dakle, ovdje ćete susresti heroje fantastike.

U ovom pregledu, igra Heroes 6, možete potražiti pomoć od video isječaka u igri, s ciljem primarne potrebe. Ako pozitivna odluka - igrati, posjetite site i mogu preuzeti Heroes of Might and Magic 6.

Game Heroes of Might and Magic VI brzo će postati vaš prijatelj dana. Odnosno večeras završi utakmica na dan, možete vrlo brzo. Radnja igre Heroes of Might and Magic 6, u usporedbi s prethodnim verzijama, promijenio. Vi ćete posjetiti daleku prošlost, na početku sve ove velike povijesti. Vi - junak u pravom smislu te riječi. Vaš lik - junak utakmice, kao što postoje stvorenja koja vas služe. Trebat će osigurati njihovu vrste u igri.

Vi ćete ostati neozlijeđen vaše vojske je nepobjediv. Kada poraz iz igre ulazi u konobu, gdje se zaposliti druge ljude.

Vaš zadatak u igri - izgraditi svoj grad, osvojiti drugo. Vaš grad može zgrabiti, pa ne zaboravite da ga pratiti tijekom odsutnosti. Svaki grad je postavio neki jedan resurs. A to je najvažniji element u igri - resurs. Ovdje resursi uključuju sedam vrsta:

• Zlatna;

• Wood;

• ore;

• Sumpor;

• kristalima.

Zlato - novac resurs. Možete kupiti ili iznajmiti bića i heroja, kao i za obnovu zgrade u gradu.

Wood - vrijedan građevinski materijal.

Ore - resurs potrebno za izgradnju grada.

Sumpor - rijetka, potrebne za izgradnju pojedinih objekata.

Kristali - Podrška resursa. Potrebna za potpisivanje o bićima viših razina i steći artefakata.

Game Heroes 6 ima strateške karte da, kada je borba s neprijateljima promjena u borbi. Dok održavanje terena na kojem se nalazite.

Budući da je igra turn-based, onda to ima određene borbene poteze. To je, korak po korak postupno postići cilj.

Ali u Heroes 6, ne samo dozvoljeno igrati s pištoljem, s računala umjesto neprijatelja, ali i povezivanja s prijateljima, a ne samo. Također je moguće, a ne na mreži, a kuće jedno računalo jednostavno okreće.

Kao što možete vidjeti, igra je Heroes 6 od udovoljiti svojim sadašnje i buduće obožavatelje.

Igri je grafika su već na najvišoj razini u odnosu na svoje prethodnike. Slika koju vidimo predstavljen u izvrsnom kvalitetom.

Glazbena pratnja nije previše daleko iza sebe i možemo reći ono što je učinio za održavanje okolice u igri.

To nije dovoljno važno. Kvaliteta igre i njegova igranja mogu zadovoljiti ne samo ti nego i tvoji prijatelji. Požuri ih pozvati nakon što su i sami ne zaboravite skinuti Heroes 6.

Dobro da igraju! Vi ćete osjetiti pravi junak!

Hvala na pažnji!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more