Oznake

Imperion

Alternativna imena: Imperion

Game Imperion je novi masivni multiplayer online strategija browser-based, koji se odnosi na žanr znanstvene fantastike. Prostor će biti pod vašom kontrolom, ako igrate igru ​​Imperion! Upustite se u tajanstveni prostranstvo neograničene prostora zarobiti novih planeta. Imperion igra nudi jednu od tri utrke, s kojima ste se početi put do izgradnje svom svemirskom carstvu. Imperion igra je tako lijepo, jer strategija ima veliku grafiku i strašan način igranja.

Prije igrati Imperion, provjerite je li vaše računalo zadovoljava minimalne zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz, 1GB RAM, grafička kartica - 128 MB.

Registraciju Imperion ne uzima puno vremena i jednostavno:

1. Na glavnoj stranici, odaberite opciju «igrati besplatno»;

2. Dajte ime na svoj karakter;

3. Unesite sigurnu lozinku i potvrdite je;

4. Unesite e-mail adresu;

5. Odaberite «Registracija».

Imperion igra je sci-fi strategija. Ti će se boriti za širenje svoje međugalaktički carstva i dominacije u svemiru. U Imperion online morat ćete koristiti strategije vještine slomiti otpor ostalih igrača i kontrolu prostora. Imperion igra vam pruža planeta i početne ponude od 3 resursa - kristala, metala, tricija (za the Titans) ili deuterija (druga utrka), građevinarstvu i elektrane malog kapaciteta. Vi ste pozvani da rade na trening zadatke Imperion online. U budućnosti će biti u mogućnosti da se poveća proizvodnja energije i sirovina, procesa, asteroida i kometa, izgraditi razne zgrade, kako bi se stvorio prostor flotu u borbi s protivnicima, kolonizirati planete igra Imperion. Imperion igra nudi igrati za jedan od utrke: the Titans, terana i Xene. Xena - je ratoborna, neprijateljska rasa of the Titans. U razvoju na temelju genetskih istraživanja, a pobjeđivanje nije lukavi ili tehnologija, i količina. Fleet Xenia Imperion online izgrađena paralelno i mnogo brže od drugih rasa. Samo ova utrka može graditi objekt "mozak" koji omogućuje kontinuirano praćenje planeta protivnika. Na Baikonur igra Imperion formiranja im dostupna 40 flote, za razliku od drugih Njihova strategija igra Imperion jednostavna: napad - je najbolja obrana! Titans - je najstariji i najmudriji ljudi, branitelji igri Imperion. Oni posjeduju napredne tehnologije, ima strogi kodeks časti, tako da se prijateljski odnosi u utrci. Na Titans Imperion online ima dvije mogućnosti: Planetarni štit i portala. Oni mogu pohraniti višak energije u akumulator, a može se koristiti i za druge sredstava. Titans boriti s predstavnicima njihove rase samo na brodovima "Le Corsaire" u igri Imperion, napadi su potpuni iznenađenje neprijatelja. Ova utrka se razvija dugo, ima nisku stopu izgradnju brodova i visoku cijenu istraživačkog borbene flote, koji premošćuje visoke tehnologije i dobre zaštite u Imperion online. Terran - mladi utrka, koja zaostaje u tehnologiji i osvojio poziciju u svemiru zbog Titans igri Imperion. Ova utrka se prilagođava novim uvjetima. U igri Imperion nema domaća valuta, pa ćete zaključiti barter. U Imperion igri neće biti dosadno, jer se igrači mogu razgovarati na forumu ili putem in-game pošte.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more