Oznake

Irod

Alternativna imena: Irod

Irod online - browser-based socijalne strateška igra, koja uspješno kombinira povijesne trenutke i fantastičnih elemenata. Radnja se odvija na kontinentu Boga, gdje su snage dobra i zla sukobljavaju. Vaš glavni zadatak - da se bori protiv mračne vojske na čelu s Heroda. Očistiti zemlju od zla, možete uzeti pomoć od legendarnih heroja iz različitih vremena. Prelaskom iz jedne ere u drugu putem svjetovnog vrata, možete pronaći i privući vojsku od velikih ljudi smyslyaschie u ratu. I od toga povećava svoju snagu i utjecaj širi! Igrajte Irod - znači da se uključe u razvoj grada, putovanja kroz vrijeme, da sudjeluju u velikim epskim bitkama, naći pouzdane saveznike i činiti dobra djela u ime svijetle budućnosti čovječanstva. Korištenje oružja i magije, s ciljem da se postigne glavni cilj. Deklarativan samo biti u mogućnosti postići uspjeh i postati istaknuta ličnost!

Zaroniti u uzbudljive avanture, da se registriraju u igri Irod. Otvaranje računa, morate ispuniti obrazac s ovim poljima:

- Ime;

- Lozinka;

- Ponovite lozinku;

- E-mail,

- Security code.

Nakon ulaska potrebne informacije, molimo kliknite na potvrdu da je prihvaćanje uvjeta i hrabro pritisnuti gumb "pošalji". Ne brinite, to je konfiguracija računala neće biti pogodna za gameplay. Sistemski zahtjevi su stvarno minimalne. Ako imate internetsku vezu i moderan web-preglednik, možete uživati ​​u jednom od najzanimljivijih virtualne zabave.

Registraciju Irod ste napravili zakonitog putnika u izvanrednom svijetu, a sada vam je potrebno za početak svoje dužnosti. Prvo, brine o razvoju grada. Prije svega potrebno je poboljšati gradska vijećnica na razini 10. To će pružiti priliku da se pridruže jednu od triju zemalja. I druge vrste građevinskog banke, trgovine, štalu, riznicu, kuće, krivotvori trebaju vašu brigu. Oni se mogu poboljšati kako bi se povećala potencijal da igra, koja je izvorno postavio. Drugo, morate proći kroz vrata vijeku pronaći junake i dobiti ih da se bore u redovima svoje vojske. Naiđete takve poznate likove kao Scipio, Mardonius, Leonid, Hannibal, kralju Arthuru, Spartaka, Merlin, doktore, Pompej Veliki, Atila Hun, Džingis-kan. Vjerojatno ste čuli o svojim podvizima, i nema potrebe da se objasni ono što koristi može donijeti takve iskusne ratnike. Treće, svakako treba razdobyvat kamene čestice St. Eloi. Uz njihovu pomoć možete pozvati pomoć i gore navedenih znakova. Eloy prikupiti šljunak može biti na različitim mjestima i razdobljima. Pokušajte da ne propustite ništa, i zbog uspjeha! I na kraju, četvrti - borbene misije, borba za gradove i regije. Vi nemilosrdno moraju uništiti tamno stvorenja koja te nastojati smetati ljudima. Preoteti kontinent od zlog Heroda. Razvoj, dođete do točke kada se mora uhvatiti u koštac s njom u Abisalle. Birani tijekom igre iskustvo pomoći će pobijediti omraženog neprijatelja.

Kako igrati igre online Irod Morate odabrati jednu od postojećih utrka. Za nju se na kraju i da će pripadati. Stanovnici koji su spremni stati protiv zla smrti su podijeljeni u tim utrkama:

- Union Tribe (hrabri, diskretan, vrlo inteligentan, ne povlačeći se od svojih ciljeva, i mogu koristiti teško naoružanje i tražiti pomoć od crne magije)

- Empire plemenitaša (pravosuđe ljubavi braniteljima, koji su poznati kao Noble)

- Ujedinjeni Plaćenici (nomadska plemena, koji vjeruju da mogu osloboditi čovječanstvo od najezde i spremni za borbu, kako na moru tako i na kopnu).

Online igre Irod preporuča praćenje borilačke postignuća i prestiž. To je prilično važne aspekte koji određuju svoj položaj u svijetu igre. Također morate uštedjeti novac. Postoje dvije vrste valute. Zlato češći od dijamanata, koji je dostupan kroz korištenje dodatnih mogućnosti. Morate napuniti zalihe tako važan resurs za hranu. Bez njega ni formirati niti održavati vojsku. Usput, s obzirom na vojnika, više njihov broj je pod vašim zapovjedništvom - bolje. Ogroman jaka vojska - temelj borbene snage. Dakle, ići naprijed, jer sve je u vašim rukama!

Irod igra će biti više udobna kao savez. Ako mislite da je moć da bude glavni, napraviti svoj vlastiti savez. Inače, pridružite se postojeći. Zajedno s prijateljima, nema testovi će vas panika! Proširite utjecati na njegovo zadovoljstvo!

Irod igra vas čeka i spremni dati dobar dojam! Pridružite se sada - i nikada nećete požaliti! Nakon što je zabavno i zanimljivo i korisno! Neka realizirao sve svoje planove!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more