Oznake

KlanZ

Alternativna imena: KlanZ

KlanZ Online - strategija trgovanja kartica razvijena u strip stilu. Kao što je planirano od strane developera igri priču - priču o jednoj od metropole. Događanja se sele na ulicama. Svaki pridošlica igrač postaje vođa tima, koji uključuje osam kartica borce. Da bi dobio kredibilitet u gaming svijetu u više navrata sudjelovati u borbi, mislim kroz svoje postupke, kako bi naučili kako pokupiti karticu. KlanZ igrati - tako sudjelovati u borbi za vlast u gradu, ima tendenciju da osvojiti brojne turnire, sjaj u grijanim bitkama, iznenađujućih ljudi sa svojim prekrasnim zbirke karata. Tijekom igre ćete uvijek brinuti o popunjavanju palube . I moram reći da će ove nove kartice pojaviti stalno, tako da je taj proces će biti zabavno. Da bi se postigla veliki uspjeh, korisnici često se kombiniraju u klanovima. Ako možete naći dobre saveznike, može narasti do zvijezde brže. Nemojte čekati niti minute, vrijeme provedeno s online KlanZ obećava da će biti vrlo zanimljivo!

Sve što je potrebno za igrati - pristup internetu, modernu preglednik i konfiguraciji računala u prosjeku. Sistemski zahtjevi su prilično skromna, jedan će idialno računalo sa sljedećim parametrima

- Operativni sustav Windows / 2000 / XP / Vista × 32 / Seven ;

- Procesor Intel Pentium ΙΙΙ 800 Mc

- 64 MB grafička kartica,

- 256 MB RAM-a.

Pristup projekta dobit ćete nakon što prođe registraciju KlanZ. Vi vrlo brzo stvoriti račun. Budući da to treba ispuniti nekoliko polja: korisničko ime, e-mail adresa i lozinka. Sporazum korisnik default, tako da bi bilo bolje da se prethodno pročitali pravila.

Dakle, kako bi se uspješno igrati KlanZ trebala baviti svim svojim elementima. Svaki igrač prvi bira avatar za sebe. Možete uzeti sebi muško ili žensko - to je kao što želite. Za borbene uporabe kartica koje imaju određene karakteristike, a to su čvrstoća, oštećenje sposobnosti, bonus razine, jedinstvenost. Jesen na stolu četiri slučajnim karticama. Borba sama će se sastojati od četiri kruga, osim ako netko ne pobijedi prije. Vi, kao suparnika, će imati zalihu života i energije. Energetska utječe napada kartice. Na iznos preostalog u rezervi životu ovisi pobjedu. Dakle, u početku su igrači imaju 4 karte, 12 života i 12 energiju. I više napadaju to je veća vjerojatnost da nanese štetu protivniku.

Game Klanz nudi korisnicima 5 formate. Ovaj turnir Arpad (dostupni na razini 10, održava se svakog dana na stadionu) Gildiynye rat (traje cijelu 5 tjedna), Mini-turniri (stvorene od strane samih igrača), drafta (mali turnir, prije nego što su igrači otkrivaju pojačala, a zatim rastaviti kartice ) Siledy (od ukupno 24 karata igrač mora odabrati 8.)

Tu je još uvijek kao važan put kao događaja. Oni mogu osvojiti kartice i funti. KlanZ igra donosi na svoju pozornost igre događaja pod nazivom oporba, Valor, smirenost. Uz sve to bogatstvo gameplay zadataka. Na primjer, možete preuzeti na takve zadatke kao dnevni, tjedni, lutrije, naslove, itd. itd. Osim toga, od vas će biti u mogućnosti da posjetite na tržištu i dućan kupiti sve što vam je potrebno.

Vjeruj da ulazak gaming zajednica, zaboravit ćete sve što je dosada. Ova kartica igra je tako u rasponu okupaciju da će opet i opet se vratiti na njega. Mami njihovi talenti ugasiti svoje ambicije, osvojiti vodstvo i osjećati doista sretan čovjek!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more