Oznake

Legenda o borilačkih vještina

Alternativna imena: Legenda o borilačkih vještina

Game Legenda borilačkih vještina - Besplatni klijent MMORPG, lokalizacija izvorne igre iz Perfect World Entertainment. LOMA igra, koji je prvenstveno namijenjen da bude dobar i komedija. Ovdje nećete naći uobičajenu brutalnost online igara: samo bajke i zabava s grafikom u stilu anime. Ne tako često vidjeti takav format - a istina je, ne može svatko upasti u virtualni svijet. Tako rizično projekt već može nazvati.

Idi na sistemski zahtjevi igre Legend of Martial Arts u kojem možete igrati na bilo kojem modernom računalu nije pretjeran. Za minimalna konfiguracija će biti dovoljno procesor sa satom frekvencija od 1. 5 GHz, 512 MB RAM-a, VGA-level nVidia GeForce 4 Ti4200 ili Radeon 8500, kapacitet za pohranu od 64 MB i 2 GB slobodnog prostora na tvrdom disku. Igra podržava samo Windows operacijskim sustavima - možda samo to može postati problem.

Upis u Loma online je vrlo jednostavna. Sve što trebate učiniti - ići na službenim stranicama i unesite svoje korisničko ime (za ulazak u igru ​​i mjesto), nadimak, lozinku i vašu e-mail adresu. U Legend of Martial Arts registracija služi za aktivaciju računa, pa unesite trenutnu adresu. Ostaje samo da instalirate klijent Legend of Martial Arts preuzeti ga prikladnim za vas može biti na službenim stranicama istu igru ​​je.

Na početku Loma online, te stvoriti svoj lik. U ovom slučaju, odlučili smo da ne stavite previše: morate odabrati jednu od utrka, spol, lice i kosu od lika.

Utrke su samo dvije osobe i rijeka, nema razlike između njih, osim za vanjske znakove ne mogu se naći ovdje. Kad je stigao do desete razine, možete postati ili ratnik ili mag. Zatim, na tridesetu razini već za svaku od tih klasa odabrat će podrazreda. I razina specijalizacije šezdeseti. Dakle, igra počinje ista za sve, ali na kraju se otvara 8 glumiti klase - tako da neće biti dosadno.

Sučelje Legend of Martial Arts Online je jednostavan i intuitivan, zbunjen management je gotovo nemoguće. Mislim da mnogi ljudi to prednost u obzir, jer je često na razvoj utičnice u igrama ide puno vremena. Već u početnim razinama zabavna igra nas ispunjava: dati igračima svojevrsni kućni ljubimci, koji, začudo, može se svesti na međusobno kako bi uzgajao s najboljim karakteristikama. Šetnja svoje male životinje, u gaming svijetu, vjerujem da je gdje. Što se tiče zadataka, sve uobičajeno: uzeti posao, izvršavanje i pobjeći. Da biste uštedjeli vrijeme, čak i staviti autopilota, što uvelike olakšava igru ​​stvarno, ali u nekim slučajevima ne radi ispravno. Kao osnovne sposobnosti lika, možete odabrati razne borilačke vještine. Ukupna LOMA online igra puna oko 20 borbenih disciplina koje morate naučiti.

Treba napomenuti da je igra osmišljenog sustava obrazovanja među ostalim igračima. To znači da možete uzeti prijatelja na studente, da mu pomogne u zamjenu za iskustvo. Tako je moguće da igra u timu i brzo razvijaju. Igra ima i mnoge druge društvene komponente: možete stvoriti bratstvo, klan, i naravno, možete se vjenčati i osnovati obitelj. Sve to čini igru ​​više raznolika u komunikaciji i, što je najvažnije, zabavno. U principu, čak dojam da igra je usmjerena na sve vrste društvene zabave, a ne beskrajnom pumpanje i boriti čudovišta. LOMA online igra dizajnirana za široku publiku, pa je malo vjerojatno da je netko ne kukast. Igra ima mnogo strip koji se ne može privući k sebi. No, komedija, kao što je to često slučaj, riječi ne mogu opisati.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more