Oznake

Lineage 2 Essence

Alternativna imena:

Lineage 2 Essense iz Lineage svemira. Što se grafike tiče i ne samo slično Lineage 2 Classicu. Ali među njima postoji značajna razlika. Kao iu drugim igrama u serijalu, glavni zadatak je stalno poboljšavati svoj lik dovršavanjem misija, borbom protiv drugih igrača, ispunjavanjem zadataka i sudjelovanjem u događajima kao što je opsada dvorca.

Igranje Lineage 2 Essense puno je lakše u usporedbi s klasičnom verzijom igre, a to je upravo ono što su sami programeri zamislili. Podrazumijeva se da publika kojoj je igra namijenjena nema puno slobodnog vremena. Izdavač je smislio i posebno izdao verziju igre za takve ljude. Igra ima automatsku nadogradnju. Dok ste na poslu, vaš lik živi svoj život i zarađuje bodove iskustva bez vašeg sudjelovanja. Ali još uvijek morate redovito posvećivati vrijeme igri kako biste razvili lik kako želite. Osim toga, igra je značajno smanjila količinu iskustva potrebnog za podizanje razine, zbog čega ćete napredovati puno brže.

Prije nego što besplatno preuzmete Lineage 2 Essense, trebate odlučiti koju klasu ćete odabrati. O postojećim klasama znakova možete pročitati u nastavku. Igra ima mnogo klasa. Ukratko, postoji sedam rasa i svaka od njih ima svoje klase, a razvijaju se na način poput stabla. Postizanjem određene razine, imate izbor između nekoliko klasa. Nakon nekoliko razina, ponovno odaberite neku od ponuđenih opcija i tako dalje. Na internetu postoji mnogo videa koji će vam pomoći da napravite pravi izbor. Preporučujemo da se s njima upoznate.

Lineage 2 Essense utrke:

  • Silf
  • Kamael
  • Ljudi
  • Elf
  • Tamni Vilenjak
  • Orc
  • Gnome

Karakter svake od rasa može se učiniti vrlo jakim ratnikom, sve ovisi o vama.

Prisutno

Karma sustava. Dodjeljuje se kada ubijete drugog igranog lika koji se ne može boriti. Ako je karma negativna, primijenit će se neke kazne za učinak. Pranje karme puno je brže u odnosu na klasičnu verziju igre, pa je ovo samo privremena neugodnost.

Lineage 2Essense oduševit će ljubitelje fantazije svojom atmosferom i prekrasnom glazbenom pratnjom. Budući da je igra namijenjena uglavnom ljudima koji joj neće moći svakodnevno posvetiti puno sati, grupnih zadataka u njoj praktički nema. Ali inače, sve je u redu, ima mnogo tamnica, zadataka i PvP-a. Osim toga, juriš na dvorac je tjedno za sve. Tu su i gomile čudovišta, demona, zmajeva i još mnogo toga.

Tradicionalno dostupan sustav nadogradnje oružja i oklopa zahvaljujući kojem možete značajno povećati potrebne parametre bilo kojeg artikla. Uz sve izmjene, pripazite na šanse za uspjeh. Ako je preniska, vjerojatno je bolje ne riskirati, jer se u slučaju neuspjeha svaka stvar može pokvariti. Postoje mnoge zbirke predmeta opreme i oružja. Svatko može sastaviti komplet po svom ukusu, riješiti se nepotrebnih stvari prodajom, a nedostajuće kupiti od drugih igrača. Da biste to učinili, postoji tržište u igri s valutom igre.

U igri ćete imati puno posla ako volite ovakve igre. Možete početi igrati odmah tako da instalirate Lineage 2 Essence na PC.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more