Oznake

Managore

Alternativna imena: Managore

Tamne prostranstva igra Managore čekaju one koji se žele boriti s jakim protivnicima. Izgradite svoje vojske, koristite odlučnu strategiju i brusiti vještine vašeg lika da postane prvak u svim područjima!

Prije igranja Managore, provjerite je li vaše računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz, 1GB RAM-a, grafička kartica - 128 MB. Pridružite se u igri ne Managore potrajati mnogo vremena i lako:

1. Na glavnoj stranici, odaberite stavku "Registration";

2. Upišite svoje korisničko ime,

3. Unesite sigurnu lozinku i ponovite ga;

4. Molimo da unesete ispravnu e-mail;

5. Odaberite "Registracija" i Managore registracija je gotova.

Prvi put počeo igrati igru ​​Managore, prije nego što je otvorio ludi, nepredvidiv i opasan svijet. Veliki ljudi će biti u vašoj tvrtki, putovati i ići u sve mračne tajne. Igrati u Managore, moraju biti spremni na teške konfrontacije, koja je odgovorna za opskrbu proizvodima, učiti o tehničkim istraživanjima i moći neutralizirati strance za bilo koju svrhu: zlonamjerni, borbeni ili mirno.

Sada, kada imate toliko pomagače oko Managore online , sve će raditi: Gospodarstvo će raditi, od vas će biti u mogućnosti da iskoriste zemlju. U preglednikom Managore online , br odvajanje dobrih i loših heroji. I ne morate hodati fina linija između heroja i razbojnika kako bi se stvari rade. Izvođenje frontalni napad neprijatelja u igri Managore, kupnju osnove ili znaju koristiti taktikama špijunske vojne informacije.

Vi ste gospodar svoje posjede, tako prikupiti sredstva i izgradnja objekata kako bi podržao svoju rastuću vojsku. Igra nudi igrači Managore devetnaest različitih objekata koji mogu biti izgrađeni. Tu su i osamnaest jedinstvene Upgradeable jedinice na raspolaganju.

World Managore online je opasno mjesto, a ima smisla da se pridruže ceh koji će vam pomoći i podrške, ako je potrebno. Možete se pridružiti ili stvoriti klan s prijateljima ili pronaći prijatelje u igri Managore online i stvoriti saveze na taj način. Samo se u ceh, možete ostvariti cilj tima i otkrivati ​​tamne planine. Međutim, morate imati iskusni igrači i cehovi u cjelini mora kretati dovoljno daleko u igri Managore. Međutim, nakon što se na tamne planine, od vas će biti suočeni s zlonamjernog zmaja Managore online .

Zanimljiva značajka igre je sustav Managore junak protiv heroja borbi. Ali da bude prepoznat od strane prijatelja ili neprijatelja za velika postignuća, imate sposobnosti da se unaprijed tvoj lik do maksimuma.

Prikupiti sve snage s drugim igračima u igri Managore i testirati svoje strateške vještine jedna protiv druge, također možete zaraditi slavu tako. Ostati jedan korak ispred svog protivnika kako bi se dokazati i postati prvak Managore online borba. Prikupiti artefakata, a zatim koristiti artefakata sustava, koji vam mogu pomoći, pa k oni imaju više moćno oružje i oklop.

Igre Managore predstavlja vam borbi umova i visokih tehnologija, a ne samo PvP i [_35_ ] PvE bitke. Oni koji su na kraju doći do značajnih signala može izoštriti svoj osjećaj vojne i tehničke strategije koje još učinkovitiji od njihovih mačeva! Dakle, igra Managore - je online MMO fantazija koja kombinira najbolje osobine urbanog, melee borbe, istraživački tim i drugim uloga igranje igara.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more