Oznake

Srednjovjekovni Online

Alternativna imena: Srednjovjekovni

Srednjovjekovni Online igra - fantastična strategija multiplayer klijent, koji se razvija u prošlosti umotan u legendu. Ti su prevezeni do XII stoljeća i sudjelovati u borbama, kojima je cilj uhvatiti što više zemljišta srednjovjekovni kraljevstvo, gdje se tek stišao krvavih križarskih ratova. Možda bogatstva dolaze ne previše pametno, slabljenje državne međusobni ratovi. Doista, umjesto da ljubazno mogli dijeliti vlast i raditi zajedno kako bi razumjeli gospodarstvo moći, što je snažan i nepobjediv. No, svatko misli za sebe. Znači, i uzimajući u okoliš tako sebičan osobe imaju svako pravo na ljuljački svoje pravo i pokušati uzeti komad iz toga. Naravno, mnogi nisu sami postigli. Uostalom, najznačajniji zemljišta redistribucija se tijekom nasilnih klana ratova. Dakle, tražiti saveznike - i više! Vi ćete biti u mogućnosti dokazati da zaslužuju da bude vladar!

Kako igrati igre Srednjovjekovni Online , trebat će vam internet vezu i računalo sa sljedećom konfiguracijom: OS Windows 7, Windows [ _1_] Vista , Windows XP ; 1,4 GHz procesor, grafička kartica sa 128 MB, 512 MB RAM-a i 100 MB hard disk. Preuzmite Srednjovjekovni će se nakon što stvorite svoj račun. Srednjovjekovni Online registracije je vrlo jednostavan: ući prijavu, lozinku i navodno osmišljenog e-mail adresa. Kada igra započne, morat ćete stvoriti glavni lik.

Likovi koje će upravljati da spadaju u dvije kategorije: Glavni lik i plaćenici. Možete odabrati što će biti vaš vođa, a kamoli odreda plaćenika formirala postupno i može primiti ratnike s različitih specijalnosti. Općenito Srednjovjekovni Online tri klase. Razlikuju se ne samo vještine i karakter, ali i oružje. Dakle cuirassiers vole nositi teške oklope i štitove, što im pomaže da se ne boje za uskoj sukob s neprijateljem. Osim toga, oni su Hardy i za bilo koji od momčadi su prvi brane. Marinci također se ne boji borbe u blizini kao može držati različite vrste oružja. Iako je njihova obrana je slabiji nego kod muškaraca u rukama, ali njihova upornost i snaga s više od naknadu za to. No, treći razred, strelice donijeti odricanju korist samo iz daljine. Oni koriste lukove, samostrele i koplja. Dok to rade jako pametno. Dakle, unatoč vrlo slaboj obrani, može uzrokovati štetu neprijatelju doslovno nepopravljiva. Dragi zapovjednici, sjetite se kako je prikupljanje momčad za nadolazeću borbu, trebali biste bili sigurni da su različiti vojnici ušli u njegov sastav. Na ovaj način možete osigurati vaš uspjeh!

Usput, ako je vaš glavni lik pripada neke od klasa i odabere ovu neobičnu klasu specijalizacije, to ne znači da druge specijalizacije će biti trajno zatvorene. Promijeniti profesiju i okušati na sasvim drugačiju može biti prvi izbor. Međutim, moramo vas upozoriti da ne skakati s jedne na drugu specijalizaciju, zapravo nije svladao bilo koji od njih. Uostalom, kako kažu dva zečevi nije imao vremena, a ako niste iscrpljeni potencijal iste struke, to je najbolje da ne hrle u sekundi. Samo dosljednost i temeljitost na kraju dati željeni rezultat. Dakle, budite pametni, ako želite osvojiti ovaj kraljevstvo!

Igre Srednjovjekovni otvara vrtoglavih perspektive, i ako pažljivo pumpa kroz dvije grane razvoja - naime, umjetnost zapovjednik i vojnim poslovima - da zaista može postati nepobjediv. I mudro formira odmak od 16 plaćenika će biti pravi oslonac u ovom nemilosrdnom ratu. Ne zaboravite da je lik je podijeljena u nekoliko vrsta, i poboljšati njihovu potrebu sve odjednom. Dakle, morate obratiti pažnju na sljedeće parametre:

- Osnovni parametri (oklop, zdravlje, energiju);

- Fizikalna svojstva (čvrstoća, okretnost, izdržljivost)

- Mentalne osobine (hrabrost, inteligenciju, točnost);

- Podaci (brzina napad, brzina kretanja, grafikone, Done).

Pobjeda, koji su za vas čeka, te će donijeti iskustvo bodova, što je najvažnije - naučiti kako ga koristiti mudro. Također, jednom kad počnete srednjovjekovni play, morate spremiti u igri valuti. Novac je potreban ne samo za nabavu opreme, ali i za plaće plaćenike. Inače, tko bi želio riskirati za dobrobit svojih životnih ambicija, ali još uvijek na slobodi. Osigurati sve potrebne vojnika. Pokušajte na vrijeme pružiti im nova oružja, čim postane dostupan - i oni će biti spremni da se za vas na rubu svijeta.

Osim toga, igra Srednjovjekovni Online morate držati oko na opremu. Nakon što je primijetio da oružje treba popraviti, ne odgađajte ovu materiju na neodređeno vrijeme. Inače općenito gube pravu stvar.

Igre Srednjovjekovni 2 zanimljiv i ispunjen s mnogo detalja, ali uz isti lako upravljati. Glavni izbornik se sastoji od tih dijelova što su kasarne, informacije o karakteru, razvoj stabla, skladišta i ruksaka, timski stabla regrutiranje tržište, trgovina, stranci. Vi ćete uvijek biti u mjestu, što je vrlo povoljno, jer kaos nije pogodno za provedbu planova.

Game Srednjovjekovni sigurno vam puno ugodnih trenutaka i da će postati neizostavan dio svog slobodnog vremena! Pokušajte ga - i uvjerite se sami!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more