Oznake

Novi svijet

Alternativna imena:

New World je tipična MMO igra. Ovdje je grafika jedna od najboljih među sličnim igrama. Cilj igre je istražiti prilično golem svijet ispunjen raznim čudima, gdje su bili zlikovi i zli duhovi. Prije igranja New World, moći ćete odabrati izgled lika, koji ćete dodatno poboljšati tijekom igre.

Igra počinje s vama kao preživjelim nakon brodoloma na izgubljenom oceanskom otoku zvanom Eternum. Mnogo je čuda na otoku, na njemu je magije i ne samo.

Ne postoji klasa likova u uobičajenom smislu i određena je oružjem koje se koristi, što nije tako rijetko u igri. Ima svega, od helebarde do mušketa i lukova, imat ćete što za izabrati. Sve to možete kombinirati s oklopom gotovo bilo kojim redoslijedom. Programeri vas ne tjeraju da koristite lagani oklop ako ste strijelac, čak možete koristiti i teški oklop, ili obrnuto, naoružani dvoručnim mačem, nosite lagani oklop. Kako se koristi odabrano oružje, otvaraju se bonusi odgovarajuće klase.

Postoje tri frakcije u igri i nakon što dosegnete potrebnu razinu možete odabrati kojoj se želite pridružiti.

  1. Marauders su beskompromisni ratnici koji se za sve oslanjaju na snagu.
  2. Savez fanatika koji žele očistiti otok od korupcije u ime pravde.
  3. Sindikat je tajanstvena frakcija ne bez lukavstva. Šuljanje i zabijanje noža u leđa za njih je uobičajena stvar.

Ako frakcija kontrolira teritorij, to čini proces igranja na tom području malo lakšim za sve svoje članove. Iskustvo stečeno u bitkama bit će više. Osim toga, prikupljanje resursa je poboljšano, a predmete je malo lakše stvoriti. Čak ni borba protiv prljavštine neće biti tako teška. Osim pripadnosti određenoj frakciji, igrači se mogu udruživati u klanove i kontrolirati gradove, određivati zakone u njima, pa čak i određivati poreze.

Sve misije u igri mogu se grubo podijeliti u četiri klase.

  • Glavni i sporedni zadaci priče, čiji završetak će vam omogućiti da dobijete uglavnom rijetke i korisne predmete.
  • Frakcijski kada ih ispunite, moguće je doći do posebne valute i kupiti dobro oružje i druge stvari u frakcijskoj trgovini.
  • Urban - donijet će puno iskustva i dodatno vam omogućiti da steknete reputaciju u području gdje se grad nalazi.
  • Ekspedicije su najteže jer ih izvodi grupa igrača i dostupne su tek nakon postizanja određene razine.

Craft u igri nije baš uobičajen. Ne morate tražiti zasebne recepte za svaku jedinstvenu stavku u udaljenim kutovima karte. Ovdje se proizvodi iste vrste prema jednom receptu. Ono što predmete čini jedinstvenim su korišteni materijali i njihova kombinacija. Možete stvoriti predmet bilo koje klase od jednostavnog do legendarnog. Naravno, komponente za stvaranje jedinstvenih stvari i oružja bit će teže nabaviti. Izrađeni predmeti mogu imati zahtjeve na razini karaktera za njihovu daljnju upotrebu.

Developers pobrinulo se za stvaranje skinova. Ako želite lik učiniti uistinu jedinstvenim, morat ćete potrošiti valutu u igri ili čak pravi novac kako biste mu dali neobičan izgled.

Besplatno preuzimanje New World na PC, nažalost, neće raditi. Ali igru možete kupiti na igralištu Steam ili na službenoj web stranici. Odmah sada otkrijte tajne otoka ispunjenog magijom!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more