Oznake

Panzar

Alternativna imena: Panzar

Game Panzar - zarazna MMORPG online igra s velikom sustav borbe i igranje uloga komponentu. Pojavio se u ovom originalni akcijskih zahvaljujući mreži tvrtke NETA Panzar Studio. Programeri su učinili sve što je moguće kako bi predstaviti korisnicima projekata u kojima su oba najbolje tradicije poštovani od strane internetskih igara, i ima mjesta za nove stvari u potpunosti uzbudljivih pozornost onih koji počinju igrati Panzar. Ako vam se sviđa vrtoglav avanturu, sposobnost obavljanja podviga u arenama, opasno putovanje kroz razne lokacije - Panzar online vašem ukusu!

Da bi postao stanovnik nevjerojatno prekrasnom svijetu trebate Panzar registraciju. Da biste to učinili, morate ispuniti nekoliko područja posebnog oblika. Pružiti informacije kao što su e-mail adrese i lozinke. Zatim prepisati kod sa slike i upišite željene linije promo kod. Zatim kliknite na "Finish". Zapamtite da je registracija Panzar Sama igra je dokaz da prihvaćate Uvjete korištenja. Otvaranje računa, možete jednostavno preuzeti klijenta. Naravno, pod uvjetom da je računalo zadovoljava najmanju konfiguraciju:

- Operativni sustav Windows XP / Vista / Sedam;

- Procesor Inter Temeljni 2Duo, 2. 4 GHz

- Card Nvidia GeForce 8800/Radeon HD3870 512 MB

- 2GB RAM-a;

- Slobodni prostor na tvrdom disku 4GB.

Stajanje na fantastičnoj zemlji, morate odabrati rasu i klasu koja najbolje odgovara vašoj osobnosti. Postoje četiri utrke i osam odgovarajućim klasama. Da orci su berserkers i tenkova na ljude - Paladini i inkvizitori, na patuljci - opreme i inženjera, i vilenjacima - čarobnjaka i čarobnjaci. Svaki lik u igri ima svoje jedinstvene sposobnosti. Na bojnom polju, svaki igra ulogu. No, tu su osnovne karakteristike, koje su obdareni svih likova u većoj ili manjoj mjeri. Ovaj zdravlje, spretnost, brzinu napada, Mana, energija, agregat i drugi. Između trudova, što će biti angažiran crpne svoje vještine i poboljšati učinkovitost oklopa i oružja.

S obzirom na predmete koji se mogu koristiti u igri, glavna uloga, naravno, ima oružje. Podijeljen je na blizu i daleko. Štoviše, svaki razred ima sposobnost da koriste određene oružje. Oklop nesumnjivo su također jedan od glavnih elemenata od kojih se treba brinuti, dok pripreme za bitku. Da biste to učinili, posjetite kovačnica ili dućan. Više Panzar igra pruža priliku da uživaju razne napitke, amajlije, rune, pa čak i ukrasa.

Igra je postavljena na prostranim mjestima. Noćni paklene poljoprivrednici Bay snjegovića, maglovito pozornici, hvatači meteorita Citadel alkemičari ORC prolio, Tvrđava kanibali Kamenolom patuljci hram Orci Arena gospodarima rata i opsada Fort močvare - To su mjesta koja moraju ići svima koji su predstavu Igra Panzar. Na putu će biti puno zanimljivih zagonetki tijekom koje će morati razbiti glavu, kao i najupečatljiviji potraga zadaci, koji će se nositi s vojskom od samo hrabar i uporan.

Za uspješno provesti svoje planove, to je bolje upisati podršku prijatelja. Panzar puno zanimljivije igrati, biti hrabri čestica zajednice. Prvo, to će biti lakše osvojiti s neprijateljima, a kao drugo, u svoje slobodno vrijeme možete se zabaviti mentalno brbljanje.

Idi kroz razini nakon razini, otkrivajući nove aspekte fantastične igre svijeta. Što je viša razina, veća postaje vaša moć i slava podvizima raste brzinom zvuka. Osim toga, ugodan trenutak tijekom osvajanja svakoj sljedećoj razini je dar u obliku novog talenta da posjeti oltara, možete razviti i pretvoriti u dotad nepristupačnom vještine. Nemojte stati na pola puta! Neće Vaši napori proći uzalud! Radost pobjede nad moćnim neprijateljima - najveća nagrada za svaki ratnik! Osjetite okus pobjede je to pomoću Panzar online! Neka Fortune favorizira sa svojim osmijehom

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more