Oznake

Planetside 2

Alternativna imena: Planetside 2

Planetside 2 online - original MMOFPS iz Sony Online Zabava gdje igrači čekaju velikih bitaka. Ako ste se zasitili browser-razvlekalovki gdje se gube vrijeme na jednom mjestu i žudnja jedan na jedan s protivnikom, ako želite nešto velika i impresivna, ako vaše srce žudi i čezne za rutinu of Fame - Game Planetside 2 savršena ispuniti sve vaše želje smion. Ovdje u jednom bitke tisuće igrača, ali to nije tako nerazumljiva nered. Počevši igrati Planetside 2, vi postati član globalnog rata, u kojem je sve detaljno i precizna pozornost na detalje, svaki ispunjava svoju ulogu, ne postoji mjesto strategije i timski rad. Događanja razvijaju prostrane mjesta, koji se sastoji od nekoliko desetaka četvornih kilometara. Vi ćete posjetiti sva tri kontinenta, posvećen igranja. Іndar, Esamir i Amerish - nije samo teritorijalni prostor, a mjesta gdje je stalno skrivaju drugu scenu. Osim toga, ne samo da možete lutaju zemljom, ali se u zraku, koristeći sve vrste tehnika.

Svi morate prodrijeti u prostranstvo svemira - Planetside 2 registraciju. Za stvaranje računa, ispunite podatke u potrebnim područjima: station ime, potvrda lozinke, e-mail adresu, državu, datum rođenja. Pretplatite se na vijesti događa automatski, ali usklađenost s pravilima o registraciji igra Planetside 2 zahtijeva potvrdu označite odgovarajući okvir.

Proučiti popis zahtjeva sustava potrebno je osigurati udoban igranja: Microsoft Windows XP, Intel Core 2 Duo E6850 (ili noviji) ili AMD Phenom II X2 (ili više) grafička kartica NVIDIA GeForce 8600 (ili više) / AMD ili ATI 4850 serije (ili više) kompatibilna zvučna kartica DirectX; 256 MB VRAM; slobodnog prostora na tvrdom disku 15 GB, 4 GB RAM-a. Ako se to sve riješeno, sigurno otvoriti vrata fantastičnom svijetu!

Kao početnik, morate navesti dio na strani, gdje se želite boriti. Onda bi mogli odabrati najprikladniju klasu da poduzme ono što je vaša duša žudi. Idemo se upoznaju s dostupnim frakcija. Novi Konglomerat (voditelj SeaNanners) - buntovnice je spreman za njegove ideje da daju život. Ove organizirane skupine disidenata rade sve što je moguće da budu spremni ispuniti ideal predstojeće misije. Terran Republika (lider TotalBiscuit) je dizajniran za kontrolu kolonijama građane. Ratnici nacije provoditi zakon i održavati red. Predstavnici suverenosti Wan (Lider Tobuscus) vjeruje da je budućnost čovječanstva samo trebate slijediti tehnološki napredak. Oni su i sami već dugo koriste izvanzemaljsku tehnologiju i mogu otkrivati ​​tajne drevnih artefakata. Ali tko bi vam pripada, to okrutno rat utječe nikoga tko bi se usudio doći ovamo. Neće stati ni u prenapučenim gradovima, ili u širokom području. Nakon sve bitke odvijaju posvuda. Stoga, držite se!

Planetside 2 online igre ima niz elemenata koji ga razlikuje od svog prethodnika i ostalih internetskih projekata. Na primjer, ona je dostupna za dugo udaljenost trčanje, pod uvjetom da je korištenje znamenitosti i regeneracije štitove, na putanju metka utječe gravitacija, razvoj stabla omogućuje nadmašiti svoje suparnike (cca 15-20%) i bori se uključuju oko 3.000 boraca podizanje adrenalina maksimalno. Njegov okus čini promjenu vremena dana i vremenskim uvjetima. Nakon borbe imati ogroman utjecaj čimbenika kao što su svjetla i tame, magle ili oblaka ogromne, lako sakriti.

Igra Planetside 2 Vi ćete biti koristeći zemlja i zrak vozila, kao i mnoge dijelove strašan arsenal. Zapamtite da je uspjeh u borbi prvenstveno ovisi o pristojne oružja i vještina karaktera. Zato obratite pozornost na prijenosnike i izravnavanje obilježja. Duže Planetside 2 play, zanimljivije postaje. Nakon što se postupno otkriva puni potencijal ovog izvanrednog igri.

3D motor radi svoj stvar, a vi ćete se osjećati da je sve što se događa na zaslonu stvarno pravi. Uronite u vojnoj atmosferi doživjeti cijelu paletu emocija stranka epske bitke! Sretno i inspiracija!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more