Oznake

Remanum

Alternativna imena: Remanum

Je multiplayer igra Remanum slobodne trgovine igra u kojoj ćete se okušati u ulozi trgovca, pokušavajući steći bogatstvo i ugled u 20 gradova Rimskog Carstva u blizini Sredozemnog mora. Igrajte igru ​​Remanum mogu u nedogled, jer igra cijele traje 6 mjeseci, a ako imate najveću moć u carstvu, dobit ćete naslov cara. No, za titulu će se boriti! Da biste to učinili mudro upravljati svojim farme, tvornice i radionice, prodaju proizvoda, ostvariti dobit, a, naravno, koristiti bogatstvo za dobrobit građana i grada Remanum online.

Prije igranja Remanum, provjerite je li vaše računalo zadovoljava minimalne zahtjeve sustava kao što su: frekvencija procesora - 2GHz, 1GB RAM, grafička kartica - 128 MB.

Registraciju Remanum ne zauzima mnogo vašeg vremena i lako:

1. Na glavnoj stranici, odaberite opciju "Registracija ovdje";

2. Navedite naziv računa;

3. Molimo da unesete ispravnu e-mail;

4. Unesite sigurnu lozinku i ponovite ga;

5. Odaberite "Registration".

Remanum igraju vrlo zanimljiv, jer imate puno golova! Prvo, postali poštovani građanin u svom gradu. Morate proširiti svoj teritorij, za proizvodnju robe i prodavati ih komercijalno isplativ Remanum online. Remanum igra će vam omogućiti da trgovina sa tisućama igrača iz svih gradova Carstva. Ne zaboravite se cjenkati, zato što, kako dobiti dobru reputaciju.

Igra je inspiriran jedinstvenom Remanum gospodarskog sustava: svaki kupnju ili prodaju, bilo nestašice zaliha se prikazuje na svjetskom trgovinskom sustavu, što dovodi do promjene u potražnji na tržištu.

Jedan od ciljeva je povećati Online Remanum vaše imovine. Možete izgraditi razne biljke koje proizvode osnovne materijale ili reciklirajte ih u vrijedne proizvode. Remanum igra vam omogućuje da prodaju svoje proizvode kroz tržište s mještanima.

U Remanum igru ​​uključuje izgradnju vrlo moćan sustav proizvodnje: svaka zgrada automatski stvara robu, ako ima dovoljno prostora na sirovina i dionica. Vaš zadatak u Remanum online će stvoriti takve učinkovite proizvodne lance da svaka grana je radio prilično učinkovito. Najvrijedniji proizvodi proizvedeni od strane nekoliko ko-radnih industrije.

Možete igrati Remanum i proširiti svoju proizvodnju. Uz pravilan razvoj, produkciju će pružiti više proizvoda. Da bi vaše bogatstvo i ugled mogu rasti u Remanum online, morate redovito ulagati u ne-proizvodnih objekata, kao što su, skladišta i luku.

Remanum igra ne daje primat bogatstvo. Kako bismo vam pomogli doći do najviše razine u rangu snage, trebat će vam da doniraju novac i robu, i kako bi se posvetili dobrobiti grada. Redovito sudjeluje u glasovanju ili predložiti kandidata za izbor senatora Remanum online. Političari dobiti više snage i odlučiti kako razvijati grad. Senator s najvećim ugledom će postati car Remanum igra kasno u krugu.

Vodite brigu o invalidnosti i kohezije u urbanoj Remanum igri! Postoji mnogo različitih javnih zgrada u Remanum, koji vrijede za sve građane i igračima u gradu.

Svaka igra krug u igri prolazi Remanum šest mjeseci. Igrač s najboljim ugledom u kraja runde pobjeđuje Remanum i postaje car. Grad s najboljim ugledom i igrača s najviše imovine (po broju stanovnika) se dodjeljuju odvojeno. Početi graditi svoj proizvodni sustav Remanum online upravo sad!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more