Oznake

Rise of Europe

Alternativna imena: Rise of Europe

Uspon od Europa

Među online igre strategije imati posebno mjesto. Novi igra Rise od Europa odmah pobudila Veliki igrači 'interes s obzirom na činjenicu da su proizvođači igre su poznata među ljubiteljima online igre studio Travian Games i [_15_ ] ompaniya Perfect World Entertainment, objavio je nekoliko omiljene igre strategije.

ROE igre , što je klasična strategija i ima sve prednosti ove igre. Prvo, oni razviju sposobnost razmišljanja. Drugo, što bi trebale, uključujući i kompetentno kontrolirati svoj karakter, razvijajući svoje borbene vještine. Dakle, ove igre su ne samo strijelac, koji pomažu smanjiti agresiju i izraziti emocije, a, između ostalog, razviti sposobnost da kompetentno raspravljati i donositi odluke koje će vam ne samo u igri, ali u stvarnom životu. Stoga Rise od Europa igraju hoćete ne samo zanimljiva, ali i koristan.

Ako ste voljeli čitati "Tri mušketira" i puta vam se sviđa maskenbal lopti i duela, imate prekrasan priliku uroniti u svijet ozbiljnih strasti. Vaš lik će služiti sud i sudjelovati u svim bitkama i intrige. Od igraju Rise od Europa , [ _4_] morate odabrati jednu od tri utjecajnih klanova na koje se žele uključiti. Od akcijska igra razvila tijekom renesanse, atmosfere u igri je u potpunosti u skladu s vremenom. Dolazi tvrdi borbu za prevlast u dvorištu, pobjednik će se također kvalificirati za kraljevsko prijestolje. U sučeljavanju poduzeti takve moćne obitelji kao Tudors, na Fuggers i Medici. Osjetit ćete nasljedni plemić koji posjeduje borbene vještine i primijeniti ih u korist rodbine. Superiornost u igri daje neograničenu moć na sudu, tako da RiseofEurope igrati što će biti dosadno - Ulozi su vrlo visoki.

U RiseofEuropeрегистрация je standardni postupak. Navodeći korisničko ime, lozinku i e-mail adresu, možete početi igrati odmah. Valja napomenuti, međutim, da je postupak registracije je besplatan, kao i sama igra.

Za one koji su oduvijek željeli dovesti svoj klan ili obitelj porijeklom postizanje blagostanja u bitkama i kampanja, ova igra je samo prozor mogućnosti. Vaš lik postaje vođa koji nisu samo ljudi, i sami, idemo igrati i obitelj. To je samo na vama je da li u RiseofEuropeonlineваш plemenito plemenita klan se dlan i dovesti kraljevstvo.

Ali ne samo u bitkama što će sudjelovati u browser-based strategija igra. Bitka, naravno, biti i na najpoznatijim mjestima u Europi u srednjem vijeku. No, osim što će se izgraditi vlastiti grad, a onda upravljati ekonomiju države, te u isto vrijeme i
grata u igri Rise [_4_ ] od Europa . Planiranje vojnu akciju, koju će razviti taktiku borbe, sklapati ugovore s potencijalnim saveznicima, i općenito se ponašaju kao pravi vođa. Dakle, u ovoj igri postoji mnogo različitih mogućnosti koje se pružaju za vas u stvarnosti nije uvijek.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more