Oznake

SHADOWLAND

Alternativna imena: SHADOWLAND

SHADOWLAND igra je besplatna browser-based online igra koja kombinira fantasy i real-life priče i socijalnu strategiju. Igrači SHADOWLAND online može izgraditi carstvo, kolonizirati i osvojiti teritorij, izgradnju farmi, žetve i obavljati zadatke.

Igre Shadow zemlja na nline pripovijeda priču o tamnoj snagu da opsjedali cijelo čovječanstvo . Kako preživjeti u ljudskom frakcija? Vaša je odgovornost da se vrate oštećene tamne sile kontinent i obnoviti svoje carstvo koristeći svoju vojsku saveznika i kolegama. Morate ići na drugim razdobljima i gledati legendarne heroje koji će vam pomoći u vašem osvajanja SHADOWLAND O nline .

Prije igranja SHADOWLAND , provjerite je li vaše računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz, 1GB RAM-a, grafička kartica - 128 MB. SHADOWLAND registraciju ne uzima puno vremena i jednostavno:

1. Na glavnoj stranici, odaberite opciju « Registracija »;

2. Dajte ime na svoj karakter;

3. Molimo da unesete ispravnu e-mail;

4. Unesite sigurnu lozinku i ponovite ga;

5. Odaberite « Registracija ».

Fantasy SHADOWLAND odgovara stvarnoj povijesti igre: akcijska igra postavljena u post-apokaliptičnom svijetu zove Božju kontinentu, gdje se ljudi bore za opstanak protiv mračnih sila i njihovih vojski jedan drugi svijet. Dekor je u fantastičnom svijetu punom tamnih sjenki, gdje zli čarobnjaci i Sveti nije u sukobu jedni s drugima, postaje sve opasniji.

Vi ćete SHADOWLAND igrati i ući u kraljevstvo Gospodara, koji je stvorio stoljeća vrata - portal sposoban za obavljanje prostorno-vremensko putovanje kod različitih dobnih skupina. Imat ćete priliku osvojiti istočnu i zapadnu povijest SHADOWLAND igra, prihvatiti pomoć od legendarnih junaka i pronaći izgubljeno blago se dodatno proširiti mogućnosti svoje vojske, carstva, a kroz vrata stoljećima natrag kući.

Legendarni heroji - poznati junaci kralj Leonida od 300 Spartanaca kod Termopila, Džingis-kan, kralja Arthura i drugih poznatih ličnosti.

Svaki savez SHADOWLAND Igra ima običaj amblema, kolektivne fundusa resursa, tehnologije nadogradnje, upravljanje osobljem, pa čak i sustav plaća / plata.

Kada dođete do razine 10 u SHADOWLAND online Kontinent Božji je otkriveno na vas, savezi se formiraju, a vi početi sudjelovati u stvaranju vlastite vojske s velikim skupinama na čelu s vama.

Otkrijte svijet kroz migracije SHADOWLAND online. Ako se krećete iz malog prostora u velikom prostoru u vašem osvajanja, naći ćete se novi ekosustav, pun dvoraca, neprijatelje, saveze.

Isto SHADOWLAND Online omogućuju stvaranje plemena. U borbi su uzeti u obzir kao najveće pobjede u čast njihove živote. Njihova želja za moći i teškog naoružanja, omogućiti im da budu hrabri i plahovita u borbenoj igri Shadow zemlja na nline . Oni čak mogu integrirati tamne magije u svojoj praksi, ali će se suzdržati, moralnosti i odgovornosti.

Igre Shadow zemlja na nline također pokazati plaćenike. Njihov život je uvijek bio nomadski, tako da su nezavisne i mobilne pregleda.

Dijamanti u igri SHADOWLAND Online - resurs koji se može koristiti za uklanjanje vrijeme hlađenja za kupnju dodatne naredbe za izgradnju, i dobiti rijetku opremu kroz ekspedicije. Oni su jedini resurs nagrada SHADOWLAND Online . Dijamanti SHADOWLAND igra razlikuje od novčanih darova, jer možete dobiti samo dijamanti, plaćati za njih s pravim novcem, osvojivši natjecanja ili zadatke za pobjedu u hram u Areni ili prodavati robu na aukciji.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more