Oznake

Duša od Ultimate Nation

Alternativna imena: SUN

Duša od Ultimate Nation - fantastičan multiplayer igranje uloga igra s dinamično priču. Južnokorejski projekt razvijen od virtualne zabave Webzen. Značajke već osvojili milijune korisnika. Jedinstveni sustav igre, nevjerojatna grafika, nevjerojatna bitke zaslužili nagrade, priliku da poboljšaju stvari, lijepa glazba Howard Shore - neće vas ostaviti ravnodušnim. Ova očaravajuća akcije, koja se odvija događaji u srednjem vijeku, će vam omogućiti da koristite svoje najbolje sposobnosti da poduzme planirane taktike za osvajanje druge igrače i uništiti zla čudovišta, istražiti i osvajanje novih teritorija. Nemojte stati na pola puta, sve rješivi problemi, glavna stvar - da vjerujem sreću!

Da instalirati klijent i početi igrati igru ​​ S un Online trebat će vam računalo sa sljedećim parametrima:

- OS Windows 2000 XP , VISTA ,

- CPU Pentium 4 1. 8 GHz ili viši

- Graphics Geforce TI ili 4200 Radeon 9200,

- Driver DirectX 9. 0C;

- Slobodni prostor na tvrdom disku 3GB;

- RAM 512 MB .

Preuzimanjem možete proći nakon će biti donesen S un Online registracija. Odmah nakon što se o tome obavijestiti e-pošte, vi ćete biti poslao e-mail da biste aktivirali svoj račun. Pridružite nam se u igri S un uživo - brz i jednostavan proces koji omogućuje postala zakonita stanovnik svijeta u kojem uzbudljivo bijes incident.

Za početak S un Online igra trebala napraviti svoj vlastiti lik. Da biste to učinili, morate odrediti članstvo u utrci, odredite željeni naziv i odaberite izgled, tj. kose, lica, rast. Dostupni razredi koje nude S un Online, obilježene nekim zajedničkim karakteristikama i sposobnostima. Postoji pet takvih klasa:

1. Barseki (kao mamac i spreman sve njegove goleme moći potrošiti novac na proizvodnju, tvrd, surov, navikli gledati samo na Budućnost)

2. Valkyrie (dobro kao u udaljenim i blizu borbe, brz, pronicav, imaju dobre borbene vještine, kao i može, ako je potrebno, pozvati čarobnim pomagače)

3. Vitezovi Dragons (zahvaljujući ogromnom snagom mogu odjednom uništiti čitave skupine neprijatelja, tvrd i vjernih utvrđenih zakonima čast);

4. Čarobnica (Magic Lab diplomski s in-dubina znanje o uroka koji se mogu koristiti za dobro kao iu štetu. Na primjer, sposobnost da liječe drugove i uzrokovati značajne štete na neprijatelja)

5. Shadows (smatra najstrašnijih ubojice, vješto upravlja s bodež i bičem, vrlo ponosan i nemilosrdni znam psovke i uroka .)

Izaberite svoju omiljenu klase koje morate svladati u s un Živi i razumjeti osnovne elemente igrivosti. Idemo ih u red.

Teleport - prijelaz s jednog mjesta na drugo pomoću teleportaciju mirno. Dakle, možete istražiti nove zemlje, ali je dostupan samo uz postizanje određene razine. Također morate potrošiti malo. Za svaki pokret morate platiti određeni iznos eymov. Što se tiče razvoja prostora, svaka kartica ima svoj postotak iskorištenosti sredstava. Povećati taj postotak može biti na različite načine. Na primjer, prikupljanje posebne stavke, pronalaženje vrijednih škrinje, ubijajući čudovišta i kapetani.

Dobitak na razini predmeta - poboljšanje osnovne parametre kao što su čvrstoća, obrane, itd. § Imate priliku da poboljšaju svoje oružje i oružje, a to će povećati šanse za pobjedu u borbi. Da biste spremili sve prave stvari, možete tražiti pomoć majstora, koji je u stanju stvoriti ono što tražim. S de Online igra daje za upotrebu raznih predmeta. Ovaj krila i napitaka i dragulja, a posebni i luksuzni predmeti. Važno je napomenuti da su neki predmeti se posuditi za kristalizaciju. Pozivajući se na posebnom NPC, Možete dobiti kristal granat Crystal zaštite ili Crystal uništavanje.

Cube - nešto posebno među ostalim stavkama. Pokušajte ga dobiti tako što potrebne zadatke. Koristeći ga, to može analizirati i stvoriti niz korisnih stvari.

Oduzimanje teritorija - Bitka na hram u krvi, koji se održava nedjeljom. Na prvom programu svakog poslužitelja su vrata hrama. Za sudjelovanje morate biti u klanu koji put primijenjen.

Zahtjevi sustava - pet elemenata koji čine eter, što je izvor energije Brokilona. Igrajte S un Online su s obzirom na činjenicu da je vatra, voda, vjetar, Zemlja i tama povezan između neshvatljiv način.

Combat Zone - bojišta da se igrači mogu kreirati vlastite. U tim područjima, od vas će provesti misiju i poboljšati karakter. Lijepo je da se prilikom izrade zonu za PvP i PvE bori vi osobno pitati postavke i opcije. Izabrati hoće li organizirati lov na čudovišta i zaraditi nešto novca, hoće li borba s drugim igračima, ili pokušati obavljanje obuke zadatke.

Dragi thrillseekers, S un online igre jamči vam povećati adrenalin! Nećete biti razočarani, požuri vidjeti to na vlastitom iskustvu! Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more