Oznake

Space Rangers Revolution

Alternativna imena: Space Rangers Revolution

Unatoč činjenici da je igra Space Rangers 2: Revolution - nije puna i nezavisni projekt, to se s pravom može smatrati kao takve. Ovaj dodatak stvarno se smatra jednim od najuspješnijih. Svojim pojavljivanjem milijuna omiljena igra dobila novi dah i postao još snažnije privući ne samo iskusni, ali i mladi igrači. Igra Space Rangers Revolution najboljim tradicijama žanr. Projekt je tradicionalno vrlo ugodna dobiti na svim najboljim elementima omiljenih žanrova. U ovoj igri, svatko pronalazi sebe: i zaljubljenik u arkade i strategije, a tekst avanture i RPG, kao i mnogi drugi. To svestranost je glavni vrhunac projekta, koji je nadmašiti, usput, na ovaj dan, nitko ne može.

Igra Space Rangers 2: Revolution vas igrati morati prolaziti davne 3300. Tijekom ovog razdoblja, velika ratna čovječanstva protiv vanzemaljaca snaga je završen, no nema vremena da se opustite naciju. Sada nad čovječanstvom pomolu nova prijetnja - Dominators. Ova neobična stvorenja - izvorni oblici života, glavna razlika je u tome što je njihova jedinstvena inteligencija. Igra Space Rangers revolucija će vam dati potpuno novi neprijatelj koji će biti konfiguriran vrlo agresivno. Međutim, osim ako se ne može nositi s takvim likovima?

Prije nego što započnete igru ​​morat ćete skinuti Space Rangers 2. Cijeli proces od vlasti poduzeti vam oko 20 minuta da se naći i dignuti datoteke bez problema može biti na bilo kojem torrent trackera. Ti će se sastati s nekoliko utrka, uključujući:

1. Maloqs.

2. Ljudi.

3. Gaalians.

4. Ležajeva.

5. Faeyans.

U igri Space Rangers 2: Revolution junaci (sve od navedenog) za spas svakog vlastite nacije odlučila potražiti pomoć pametan i smjelom svemirskih Rangers.

Pripremite se da je ovaj dodatak dobiti vještine s novim oružjem. Sve aktivnosti će se razviti u proširenom kartu, koju će morati istražiti i iznutra i izvana!

Tvoj lik - Ranger, ništa neobično! Požurite za preuzimanje Space Rangers revolucije u praksi provjeriti sve nadopune i poboljšanja. Morat ćete odabrati utrku i svoj svemirski brod. Sve je spremno - sada možete otići i otići! Pred velikim brojem misija i zadaća. Prije nego što otvorite novu galaksiju. Vaš lik će biti u mogućnosti da se uključe u trgovinu. I, naravno, vi i vaš heroj će moći trenirati vještine opet logičnog razmišljanja u tekst zadataka.

Game Space Rangers 2: revolucija će biti zadovoljan s vama i vašoj vlastitoj nepredvidljivosti. To nema nikakve posebne scenarij, sve će ovisiti isključivo o vašim akcijama. To daje projicirati začin.

Da bi se osobno uvjeriti u istinitost svega navedenog, vi svibanj želite razmotriti da Space Rangers 2: Revolution videa trailer, koji u detalje opisuje sve glavne zasluge projekta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more