Oznake

Star Conflict

Alternativna imena: Star Conflict

Star Sukob igra legende o kozmosu.

The igra Star Sukob je multiplayer online projekt, koji za povijest svog postojanja privukao pozornost mnogih igrača. Star Sukob govori o priči koja se dogodila izvan planeta Zemlje. Ljudi, nakon što je svladao tehnologiju letjelice i intergalaktički letovi, bili su prisiljeni napustiti svoju planetu, i da će se oporaviti svladati nove svjetove. U dalekoj prostoru su otkrili fragmente moćnom civilizacije koji je uništen od strane nepoznatog snage. Sada različite udruge i organizacije se bore za vlast u velikom međuzvjezdanim prostorima, ulaze u žestoke borbe između njih samih.

The galaxy obitavaju ne samo od ljudi, ali i izvanzemaljska bića. Njihova letjelica imaju mnoge promjene i nadmašiti tehniku ​​Zemljani.

Star Sukob je prostor simulator, autori projekta nazvati naredbu igra, kao i sama igrač u nekom trenutku jednostavno ne mogu nositi. Spektakularne zračne bitke čekaju korisnika u projektu, oni mogu sudjelovati u timovima, udružiti s drugim igračima i bojištu za život i smrt s pravi neprijatelji trenutno sjedi ispred monitora računala. Izbor je uvijek, oni koji ne privlači realnim režima, možete provesti vrijeme, izvodeći razne misije, a oni su u obiluju divljači.

In igri postoji način pod nazivom"Open World", možete doći tako što hiper skok. Ima veliki broj različitih lokacija, igrač je dao potpunu slobodu djelovanja, on može počiniti pljačku i ekstrakt vrijedne resurse, osvojivši računalo ili pravi rival. Unatoč činjenici da je na otvorenom prostoru postoji anarhija, policija je u njemu i dalje postoji, odabiru stranu dobra ili zla, igrač određuje svoju karmu.

Virtual World Star Conflict

Despite činjenica da je igra već ima milijune korisnika, to nikada neće biti prekasno da se pridruže prostor ratove i avanture. Da biste to učinili, morate preuzeti Star sukoba, jer to je on-line klijent igra, to zahtijeva program instaliran na osobnom računalu. Nakon ovog postupka, igrač seli u virtualnom svijetu zvijezda bitaka, u kojima on može igrati besplatno. Preuzimanje Star Sukob ne može biti na najmoćnijih i moderno računalo, to bi trebao imati jedan gigabajt RAM-a i samo dva nastupa prostora na tvrdom disku.

Spacecraft u igri tri klase i svaki razred ima svoju posebnu namjenu i karakteristike:

  • Interceptors su najviše upravljiv i mali brodovi, oni su dizajnirani za munje napada na objekte bez pojačanja. Uz njihovu pomoć možete dobiti u blizini neprijatelja, nanose veliku štetu i brzo pobjeći. Modifikacije ovih brodova mogu se koristiti za izviđanje i sabotaže. Oni imaju najslabiji oklop.
  • Ground-napada zrakoplovi su srednje klase, oni imaju bolje zaštitna svojstva od presretača, veličina je veća, to je razlog zašto je oružje moćnije, ali oni su manje brzo. Oni su podijeljeni u ekipe, udaraljke i baraž. Bivši su potrebne kako bi pojačali saveznicima, a kasnije i za proboj i treći za presretanje.
  • The fregate su najveći, dobro naoružani borbeni zrakoplovi. Oni također imaju različite uloge: inženjering je potrebno za razne građevine, fregate poklopcem - služe kao štit, dalekometnim one - veliki za borbe na velikim udaljenostima.

All ova sorta tehnologije može biti isporučen sa različitim opremu, instalirati dodatne module i oružja. Štoviše, kao što su razine proći i iskustvo raste, razvoj pilot također pojavljuje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more