Oznake

Sindikati od ARKON

Alternativna imena: Sindikati od ARKON

Dobro došli na sindikata u ARKON online - jedinstvena igra svijeta, gdje se bore tisuće igrača, zaključuju saveze, trgovinu ili samo lijepo razgovarali. Ovo je jedinstvena RPG-a, cijeli fantasy svemir. ARKON div metropola u dalekoj budućnosti se sastoji od osebujnih područja u kojem cyber-punk stilu u kombinaciji s krajolikom XX. stoljeća.

Online igre sindikati od ARKON baciti vam vruće bitku protiv igra znakova i pravih igrača, velikih bitaka u kojima će igrači moći uhvatiti klanove i kontrolirati cijeli urbana područja, stvarajući utjecajne i moćne mafijaške skupine.

Online igre sindikati od ARKON ima takve zahtjeve sustava:

• Operativni sustav Windows XP / Vista / 7

• Grafička kartica: Nvidia 5700GT / ATI x800

• Procesor: Intel Pentium 4 ožujka. 0 GHz / AMD Athlon 64 4000

• Memorija: 1 GB

• Tvrdi disk: 3Gb

Igrati igru ​​sindikata o ARKON online, morate instalirati program - klijent, link za download koji ćete dobiti nakon registracije. Samo ne zaboravite ažurirati upravljački program za video karticu.

Pridružite nam se u igri sindikata u ARKON kako slijedi. Stranica igre pritisnite tipku "Otvori račun". Tada uđete:

• Vaš e-mail (to će prijavite)

• lozinkom

• Kod sa slike.

Ako ste pozvani da igraju prijatelja, upišite svoje ime na mjestu ili kôdom. Pritisnite tipku "Otvori račun" i da na mail pismo s potvrdom o registraciji. Preuzeti i instalirati klijent - sindikati od ARKON i registracija je gotova.

Sindikati od ARKON online igra počinje s izborom znakova. U igri dva tabora. Neovitaly, zagovornici rasne čistoće, odjeven u moćnim borbenim egzoskeletom i zapovijeda vojskom od robota.

Implanter se preurediti po volji i hiru, koristeći najviše fantastičan implantata. To može izgledati smiješno, a možda i zastrašujuće: neovitaly natjecati s teško naoružanih lagano odjevene, okretan i brzih implanters.

Igra online sindikati od ARKON nudi sljedeće klase znakova:

• Neovitaly - psionic, Izviđač, inženjer.

• implanter - bionika, ubojica igrač.

Igrajte igru ​​online sindikati od ARKON je osobito zanimljiv kao "nogometni čarobnjak" - Psionic ili bionika. Naravno, oni nisu čarobnjaci, a naoružani najnovijim dostignućima u znanosti i tehnologiji. Branitelj inženjer - jaka gužva jedinice. Killer i Izviđač - spretan i opasni Rangers.

Sve igre likovi imaju dvije važne karakteristike:

• karizma (definira vještine)

• izdržljivosti (broj života i stopa oporavka).

Isto tako svaki razred ima svoj specifičan, jedinstven svojim parametrima.

Karizma i izdržljivosti bi trebao biti povećan za pumpanje heroj, ili kupnje implantata i egzoskelet.

Da budem sretna i stvarno igraju sindikata o ARKON, morat ćete istražiti stablo borbenih vještina, karakterističnih za svaki razred. Ulazak u redovima bilo koje frakcije, da ćete dobiti više korisnih vještina.

Igra ima četiri varijante borbene

• gužva,

• Napad na udaljenosti

• mentalna udarac

• pasivna zaštita.

Da biste odabrali jednu stvar, tako racionalno rasporediti iskustvo. Primjer borci: brz i okretan ranger s mačem i dva noža, ili inženjer u egzoskeletu, s psi-oružje plamen.

Na početku igre će vam pomoći u učenju igrati sindikata o ARKON zadataka. Provesti ih, kopati u igri vrlo zanimljive i uzbudljive. Možete odabrati strogi red s elementima diktature u kampu neovitalov ili bandi implanters gdje svi jednostavni, iskreni dečki jednako lako vodećih prijateljski razgovor i zadobili kobne udarce neprijatelju.

Sindikati od Arkon Online registracije otvorit će vrata ispred vas fantastična, gotovo nevjerojatna metropola ARKON utjecajni sindikati iskusni borci će vas dočekati kao ravnopravni, vi ćete naći nove prijatelje, a vi ćete pobijediti sve neprijatelje.

Fantazmagoričan svijet cyber-punk junaka čeka!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more